Η αεροπορική βιομηχανία απευθύνει έκκληση στον Λευκό Οίκο για ανησυχίες 5G

4
Η αεροπορική βιομηχανία απευθύνει έκκληση στον Λευκό Οίκο για ανησυχίες 5G

Η Ένωση Αεροδιαστημικών Βιομηχανιών απηύθυνε έκκληση στον Λευκό Οίκο να παρέμβει λόγω ανησυχιών σχετικά με τους κινδύνους για την ασφάλεια από την ανάπτυξη του 5G.

Οι αεροπορικές εταιρείες, η FAA, η FCC, η Verizon και η AT&T βρίσκονται σε μια διελκυστίνδα για το μέλλον της ανάπτυξης 5G μεσαίας ζώνης. Η Verizon και η AT&T επιθυμούν απεγνωσμένα να ξεκινήσουν τη διάθεση του φάσματος των 68 δισεκατομμυρίων δολαρίων που απέκτησαν σε πρόσφατη δημοπρασία της FCC, αλλά η αεροπορική βιομηχανία και η FCC ανησυχούν για πιθανές παρεμβολές στα υψόμετρα των αεροπορικών εταιρειών.

Αφού η Verizon και η AT&T απέρριψαν αιτήματα για περαιτέρω καθυστέρηση της ανάπτυξής τους – πέραν της ημερομηνίας που είχαν ορίσει στις 5 Ιανουαρίου – η βιομηχανία απευθύνεται τώρα στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με Bloomberg.

«Καλούμε με σεβασμό τον Πρόεδρο Μπάιντεν να παρέμβει και να καθυστερήσει την πλήρη εφαρμογή του 5G της ζώνης C έως ότου πραγματοποιηθούν οι κατάλληλες αξιολογήσεις κινδύνου και τα μέλη του πληρώματος ενημερωθούν πλήρως για την έκταση των διαταραχών», ανέφερε η ομάδα σε δήλωση.

Δεν έχει υπάρξει ακόμη απάντηση από τον Λευκό Οίκο.

Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: η T-Mobile βγαίνει ολοένα και μεγαλύτερος νικητής στους πολέμους 5G από ό,τι ήταν ήδη. Η εταιρεία απέκτησε έναν πλούτο φάσματος μεσαίας ζώνης όταν αγόρασε τη Sprint. Το σχεδόν ανυπέρβλητο προβάδισμα της T-Mobile στο 5G ήταν ένας από τους κύριους λόγους που οι δύο μεγαλύτεροι ανταγωνιστές της ξόδεψαν τόσα πολλά χρήματα σε δημοπρασία. Σε αντίθεση με το φάσμα που απέκτησαν, ωστόσο, το φάσμα της T-Mobile απέχει αρκετά από τις υψομετρικές συχνότητες που δεν ενέχει κανέναν κίνδυνο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar