Η FAA δεν θα επιδιώξει περαιτέρω καθυστερήσεις διάθεσης 5G από τη Verizon και την AT&T

4
Η FAA δεν θα επιδιώξει περαιτέρω καθυστερήσεις διάθεσης 5G από τη Verizon και την AT&T

Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας δήλωσε ότι δεν θα επιδιώξει άλλες καθυστερήσεις από τη Verizon και την AT&T όσον αφορά την κυκλοφορία του 5G.

Η Verizon και η AT&T έχουν καθυστερήσει δύο φορές την κυκλοφορία του φάσματος της ζώνης C, από τις 5 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου και τώρα από τις 5 Ιανουαρίου έως τις 19 Ιανουαρίου. Όπως έχουμε καλέσει εκτενώς, οι καθυστερήσεις πυροδοτήθηκαν από ανησυχίες ότι το φάσμα της ζώνης C θα μπορούσε να επηρεάσει υψόμετρο αεροσκαφών.

Η Verizon κατέστησε σαφές ότι σχεδίαζε να προχωρήσει στην ανάπτυξη μετά την τελευταία αυτή καθυστέρηση, εκδίδοντας ακόμη και ένα δελτίο τύπου που υπόσχεται στους πελάτες ότι θα έχουν πρόσβαση στο ταχύτερο 5G αργότερα αυτόν τον μήνα.

«Αυτή η μαζική κυκλοφορία θα δώσει απίστευτες ταχύτητες, αξιοπιστία και ασφάλεια στα χέρια των πελατών μας και θα ενισχύσει την προσφορά αξιόπιστων επιλογών ευρυζωνικής σύνδεσης για το σπίτι και τις επιχειρήσεις σε περισσότερα μέρη σε όλη τη χώρα, πολύ μπροστά από τη δέσμευση που κάναμε πέρυσι», δήλωσε ο Hans Vestberg. , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Verizon. «Καθώς το 5G Ultra Wideband γίνεται διαθέσιμο σε όλο και περισσότερους ανθρώπους και επιχειρήσεις, θα επιτρέψει στους πελάτες μας να κάνουν πιο εκπληκτικά πράγματα».

Σε ένα επιστολή προς τους μεταφορείς, ο Υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ Pete Buttigieg και ο διαχειριστής της FAA Steve Dickson, σημείωσαν ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω αιτήματα για καθυστέρηση.

Σας ευχαριστούμε για την προθυμία σας να συνεργαστείτε με το Υπουργείο Μεταφορών και την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας για τη μείωση των επιπτώσεων της ανάπτυξης της ζώνης C 5G στον εθνικό εναέριο χώρο.

Η εθελοντική σας συμφωνία τόσο για καθυστέρηση της αρχικής ανάπτυξης κατά δύο εβδομάδες όσο και για τη θέσπιση ορισμένων πρόσθετων μέτρων μετριασμού, θα μας δώσει επιπλέον χρόνο και χώρο για να μειώσουμε τις επιπτώσεις στις εμπορικές πτήσεις. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για την υλοποίηση των βημάτων στο συνημμένο φύλλο όρων. Κατανοούμε ότι θα συνεργαστείτε με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών για να μνημονεύσετε περαιτέρω τους πρόσθετους μετριασμούς που εφαρμόζετε.

Σας ευχαριστώ και πάλι για αυτό το ουσιαστικό βήμα. Είμαστε βέβαιοι ότι τα εθελοντικά σας βήματα θα υποστηρίξουν την ασφαλή συνύπαρξη της ανάπτυξης της ζώνης C 5G και των αεροπορικών δραστηριοτήτων, συμβάλλοντας στη διατήρηση της οικονομικής ισχύος και του ηγετικού ρόλου της Αμερικής σε όλο τον κόσμο.

Αυτό φαίνεται να τελειώνει ένα μακρύ, παρατεταμένο έπος για τη Verizon και την AT&T, καθώς και τον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar