Η Google θα απολύσει υπαλλήλους που αρνούνται να εμβολιαστούν

6
Η Google θα απολύσει υπαλλήλους που αρνούνται να εμβολιαστούν

Η Google τραβάει μια γραμμή στην άμμο, λέγοντας ότι θα μειώσει τους μισθούς και τελικά θα απολύσει τους υπαλλήλους που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID-19.

Οι εταιρείες και οι κυβερνήσεις αγωνίζονται για να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, με τους ειδικούς να αποκαλούν τον εμβολιασμό τη μεγαλύτερη βοήθεια για την αποφυγή νοσηλείας ή θανάτου. Ειδικά με την παραλλαγή όμικρον που απειλεί να πυροδοτήσει άλλο ένα κύμα λοιμώξεων, οι προσπάθειες για τον εμβολιασμό των ανθρώπων έχουν πάρει υψηλές ταχύτητες.

Σύμφωνα με ένα σημείωμα που είδε CNBC, η Google λέει στους υπαλλήλους ότι εάν αρνηθούν να εμβολιαστούν, οι μισθοί τους θα μειωθούν και τελικά θα απολυθούν.

Ένας εκπρόσωπος της Google είπε ότι, «οι απαιτήσεις εμβολιασμού μας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διατηρήσουμε το εργατικό δυναμικό μας ασφαλές και να διατηρήσουμε τις υπηρεσίες μας σε λειτουργία», προσθέτοντας ότι η εταιρεία στέκεται «πίσω από την πολιτική εμβολιασμού μας».

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar