Η Ookla, Maker of Speedtest, αποκτά το RootMetrics

5
Η Ookla, Maker of Speedtest, αποκτά το RootMetrics

Η Ookla, η μάρκα της δημοφιλούς εφαρμογής και υπηρεσίας Speedtest, απέκτησε το RootMetrics.

Το RootMetrics και το Ookla βρίσκονται σε δύο διαφορετικά άκρα του φάσματος παρακολούθησης της απόδοσης του δικτύου. Ενώ η Ookla χρησιμοποιεί δεδομένα crowdsourced, χάρη στη δημοφιλή εφαρμογή της, το RootMetrics βασίζεται σε πιο παραδοσιακές, ελεγχόμενες δοκιμές οδήγησης και βάδισης της κάλυψης του παρόχου ασύρματου δικτύου.

Η Ookla εξαγόρασε τη RootMetrics, συνδυάζοντας τις δύο εταιρείες και φέρνοντας τα αντίστοιχα παραδείγματα ανάλυσης δικτύου κάτω από την ίδια στέγη.

«Το Ookla plus RootMetrics επιτρέπει πλήρως την τριπλή αξιολόγηση του δικτύου της μέτρησης του πλήθους, των ελεγχόμενων δοκιμών και της αντίληψης των καταναλωτών—με ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο που θα πρέπει να ευδοκιμήσει μέσω της επανάστασης του απορρήτου», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Ookla, Doug Suttles.

«Το να γίνεσαι μέλος της Ookla ολοκληρώνει το όραμα που μοιραστήκαμε με τον Νταγκ όταν πρωτογνωριστήκαμε πριν από χρόνια», λέει ο CEO της RootMetrics, Kevin Hasley. «Με τη συνδυασμένη εμπειρία και τεχνογνωσία μας μπορούμε να βοηθήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας να ξεπεράσουν τις προκλήσεις, να βελτιστοποιήσουν τα δίκτυά τους και να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βλέπω το κοινό μας μέλλον να ξεδιπλώνεται».

Ο συνδυασμός των δύο εταιρειών ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει στην παροχή μεγαλύτερης διαφάνειας στην ανάλυση του δικτύου. Δεν είναι μυστικό ότι η T-Mobile προβάλλει τις μετρήσεις δικτύου της Ookla, ενώ η Verizon προτιμά το RootMetrics. Οι συνδυασμένες εταιρείες θα πρέπει να συμβάλουν στην παροχή μιας πιο τυποποιημένης μεθόδου δοκιμής της απόδοσης του ασύρματου φορέα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar