Η Oracle ανοίγει τις περιοχές Cloud στην Ιταλία και τη Σουηδία

5
Η Oracle ανοίγει τις περιοχές Cloud στην Ιταλία και τη Σουηδία

Η Oracle συνεχίζει την επέκταση του cloud, ανοίγοντας τις πρώτες της περιοχές cloud στην Ιταλία και τη Σουηδία.

Η Oracle έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην αγορά cloud, αποσπώντας τους μεγαλύτερους αντιπάλους της, AWS, Microsoft και Google Cloud. Πάντα οι πωλητές, ο συνιδρυτής Larry Ellison έκανε πρόσφατα ένα τρύπημα στην AWS για τις διακοπές της, υπογραμμίζοντας τη φήμη της Oracle για σταθερή σταθερότητα.

Πέρα από τη σταθερότητα, ωστόσο, η γεωγραφική κάλυψη μιας εταιρείας είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να μπορέσει να ανταγωνιστεί αποτελεσματικά. Όσο πιο κοντά είναι οι διακομιστές μιας εταιρείας στους πελάτες της, τόσο καλύτερη είναι η απόδοση που μπορεί να προσφέρει.

Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία έχει ανοίξει περιοχές cloud στην Ιταλία, καθώς και στη Σουηδία.

«Είναι σημαντικό να προσφέρουμε στους οργανισμούς πρόσβαση στην υποδομή cloud που βρίσκεται στην Ιταλία για τη διαχείριση των πιο κρίσιμων δεδομένων και των εφαρμογών τους. Αυτήν τη στιγμή βλέπουμε σημαντική ανάπτυξη στην επιχείρησή μας στο cloud που αντανακλά την επιθυμία των πελατών μας να ψηφιοποιήσουν γρήγορα τις δραστηριότητές τους, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους», δήλωσε ο Alessandro Ippolito, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Oracle Italy. «Η περιοχή του Μιλάνου υποστηρίζει επίσης την πρωτοβουλία της ιταλικής κυβέρνησης «Piano Nazionale di Ripresa e Resilienza» (Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας), η οποία στοχεύει στην προώθηση της οικονομικής ανάκαμψης της χώρας μέσω του ψηφιακού εκσυγχρονισμού. Η ύπαρξη μιας περιοχής cloud στο ιταλικό έδαφος θα συμβάλει στη διευκόλυνση της υιοθέτησης των υπηρεσιών Oracle Cloud από κυβερνητικούς φορείς και βιομηχανίες της Ιταλίας με υψηλή ρύθμιση».

«Είναι σημαντικό να προσφέρουμε στους σκανδιναβικούς οργανισμούς πρόσβαση στην υποδομή cloud τοπικά για να βοηθήσουμε στη διαχείριση των πιο κρίσιμων δεδομένων και των εφαρμογών τους», δήλωσε ο Pelle Ewald, country manager, Oracle Sweden. «Βλέπουμε αυτή τη στιγμή σημαντική ανάπτυξη στην επιχείρησή μας στο cloud που αντανακλά την επιθυμία των πελατών μας να κλιμακώσουν γρήγορα τις ψηφιακές τους λειτουργίες σε μια προσπάθεια να συνεχίσουν να εξυπηρετούν καλύτερα τους καταναλωτές τους τώρα και στο μέλλον».

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar