Η Oracle συζητά για την αγορά ιατρικών αρχείων Giant Cerner

6
Η Oracle συζητά για την αγορά ιατρικών αρχείων Giant Cerner

Η Oracle βρίσκεται σε συζητήσεις για την αγορά του γίγαντα ιατρικών αρχείων Cerner, σε μια κίνηση που τη βάζει σε τροχιά σύγκρουσης με τους μεγαλύτερους αντιπάλους της.

Η Oracle έχει σημειώσει πρόοδο στην αγορά του cloud, αλλά εξακολουθεί να υστερεί πίσω από τις τρεις πρώτες: AWS, Microsoft και Google Cloud. Οι εταιρείες cloud όλων των μεγεθών εργάζονται για να επεκτείνουν τις αγορές τους και η ιατρική βιομηχανία είναι πρωταρχικός στόχος. Η Microsoft εξαγόρασε την εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης Nuance και η Google έκανε μια προσφορά για την αγορά υγειονομικής περίθαλψης με το Project Nightingale, πριν καταργήσει τελικά την προσπάθεια.

Η Oracle φαίνεται να κάνει τη δική της προσφορά για την αγορά υγειονομικής περίθαλψης, με συνομιλίες για την αγορά της Cerner Corp, μιας κορυφαίας εταιρείας ηλεκτρονικών ιατρικών αρχείων. Σύμφωνα με Η Wall Street Journal, η συμφωνία θα μπορούσε να έχει αξία έως και 30 δισεκατομμύρια δολάρια, γεγονός που θα την καθιστούσε τη μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της Oracle.

Σύμφωνα με WSJ’s πηγές, η συμφωνία θα μπορούσε να οριστικοποιηθεί σύντομα. Εάν ολοκληρωθεί, θα μπορούσε να βοηθήσει την Oracle να σημειώσει σημαντική πρόοδο στην αγορά cloud και να προσθέσει στη φήμη της εταιρείας ότι προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση από άκρο σε άκρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar