Η Sony θέλει να κατασκευάζει και να πουλά EV

4
Η Sony θέλει να κατασκευάζει και να πουλά EV

Μετακίνηση πάνω από την Tesla: Η Sony αναζητά να μπει στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων (EV).

Η Sony χρησιμοποίησε την CES 2022 για να επιδείξει το σεντάν της Sony Vision-S, το οποίο η εταιρεία αποκάλυψε για πρώτη φορά στην περσινή CES. Η εταιρεία ξεκίνησε επίσης ένα νέο πρωτότυπο, το Sony Vision-S SUV.

Σύμφωνα με TechCrunch, πριν από την αποκάλυψη του πρωτότυπου SUV, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Kenichiro Yoshida απέδωσε το ενδιαφέρον για την περσινή αποκάλυψη ως το κίνητρο πίσω από το νέο πρωτότυπο.

«Ο ενθουσιασμός που λάβαμε αφού παρουσιάσαμε το Vision-S μας ενθάρρυνε πραγματικά να εξετάσουμε περαιτέρω πώς μπορούμε να φέρουμε τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία για να αλλάξουμε την εμπειρία της μετακίνησης από το ένα μέρος στο άλλο», είπε ο Yoshida. «Αυτό είναι το νέο μας SUV Vision-S. Το Vision-S έχει αναπτυχθεί με βάση την ασφάλεια, την προσαρμοστικότητα και την ψυχαγωγία. Η ασφάλεια ήταν η Νο. 1 προτεραιότητά μας για τη δημιουργία μιας άνετης εμπειρίας μετακίνησης. Αυτό δεν έχει αλλάξει κατά την κατασκευή αυτού του SUV. Συνολικά 40 αισθητήρες είναι εγκατεστημένοι μέσα και έξω από το όχημα για την παρακολούθηση της ασφάλειας.

«Όσον αφορά την προσαρμοστικότητα, έχουμε συνδεσιμότητα που μας δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε ένα όχημα που εξελίσσεται συνεχώς. Καθιστά επίσης δυνατή την εξατομίκευση της καμπίνας για κάθε χρήστη. Με το 5G, επιτρέπει τη συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας, υψηλής χωρητικότητας και χαμηλής καθυστέρησης μεταξύ του συστήματος εντός του οχήματος και του cloud. Το Vision-S εξελίσσει επίσης την κινητικότητα ως χώρο ψυχαγωγίας», δήλωσε ο Yoshida. «Το Vision-S εξελίσσει επίσης την κινητικότητα ως χώρο ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας παιχνιδιού και του ήχου. Μάθαμε περισσότερα για την κινητικότητα μέσα από την εξερεύνηση του Vision-S και μέσω των συνεργατών μας που υποστήριξαν αυτήν την προσπάθεια.»

Ως μέρος της αποκάλυψης, η Sony ανακοίνωσε ότι ιδρύει τη Sony Mobility. Ο στόχος της νέας εταιρείας είναι «να κάνει την καλύτερη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και της ρομποτικής, να βοηθήσει στη δημιουργία ενός κόσμου όπου όλοι μπορούν να ζουν σε αρμονία με τα ρομπότ σε καθημερινή βάση, να γεμίζουν τους ανθρώπους με συναισθήματα και να συνεισφέρουν στην κοινωνία. Με το VISION-S, το οποίο συμβάλλει στην εξέλιξη της κινητικότητας, μαζί με το αυτόνομο ρομπότ ψυχαγωγίας aibo και το drone Airpeak, η Sony θα επιδιώξει να συνεχίσει να δημιουργεί νέα αξία σε διάφορους τομείς».

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar