Η Verizon και η AT&T συμφωνούν για νέα καθυστέρηση στο 5G, ο Πρόεδρος Μπάιντεν σταθμίζει

2
Η Verizon και η AT&T συμφωνούν για νέα καθυστέρηση στο 5G, ο Πρόεδρος Μπάιντεν σταθμίζει

Η Verizon και η AT&T υπαναχώρησαν από την προηγούμενη στάση τους, συμφωνώντας σε μια νέα καθυστέρηση δύο εβδομάδων για την κυκλοφορία του 5G της ζώνης C.

Όπως έχουμε γράψει προηγουμένως εκτενώς, η Verizon και η AT&T ήταν σε αντίθεση με την αεροπορική βιομηχανία σχετικά με το 5G της ζώνης C. Η αεροπορική βιομηχανία και η FAA ανησυχούν για πιθανές παρεμβολές στα υψόμετρα των αεροσκαφών, αλλά οι δύο αερομεταφορείς είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν το φάσμα που ξόδεψαν 68 δισεκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσουν.

Στο τελευταίο κεφάλαιο αυτού του έπος, και οι δύο εταιρείες αρνήθηκαν να καθυστερήσουν περαιτέρω μετά την ημερομηνία ανάπτυξής τους στις 5 Ιανουαρίου, η οποία ήταν ήδη ένα μήνα καθυστέρηση από τα αρχικά τους σχέδια. Σε απάντηση, η αεροπορική βιομηχανία απηύθυνε έκκληση στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με CNET, και οι δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν πλέον συμφωνήσει σε μια νέα καθυστέρηση δύο εβδομάδων, αποφεύγοντας ενδεχομένως μια μακρά και δαπανηρή νομική μάχη.

«Συμφωνήσαμε σε μια καθυστέρηση δύο εβδομάδων που υπόσχεται τη βεβαιότητα ότι θα φέρουμε σε αυτό το έθνος το δίκτυό μας 5G που αλλάζει το παιχνίδι τον Ιανουάριο, μέσω του καλύτερου και πιο αξιόπιστου δικτύου της Αμερικής», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Verizon, Rich Young, σε δήλωση που εστάλη μέσω email στο CNET.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εξέφρασε την υποστήριξή του για τη συμφωνία, ενώ επανέλαβε επίσης τη δέσμευσή του για την προώθηση του 5G στις ΗΠΑ.

Η Κυβέρνηση μου έχει δεσμευτεί για ταχεία ανάπτυξη 5G, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις διακοπές στις αεροπορικές λειτουργίες και συνεχίζει να διατηρεί τον ασφαλέστερο εναέριο χώρο στον κόσμο. Η χθεσινοβραδινή συμφωνία είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και είμαστε ευγνώμονες σε όλα τα μέρη για τη συνεργασία και την καλή τους πίστη. Αυτή η συμφωνία διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές στις αεροπορικές δραστηριότητες τις επόμενες δύο εβδομάδες και μας θέτει σε καλό δρόμο για να μειώσουμε ουσιαστικά τις διακοπές στις αεροπορικές δραστηριότητες όταν η AT&T και η Verizon λανσάρουν το 5G στις 19 Ιανουαρίου.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar