Η Walmart επεκτείνει την παράδοση στο σπίτι σε 30 εκατομμύρια σπίτια

5
Η Walmart επεκτείνει την παράδοση στο σπίτι σε 30 εκατομμύρια σπίτια

Η Walmart επεκτείνει την υπηρεσία παράδοσης κατ‘ οίκον σε περίπου 30 εκατομμύρια σπίτια στις ΗΠΑ και προσλαμβάνει 3.000 οδηγούς για να πετύχει τον στόχο της.

Η Walmart έχει αναπτύξει επιθετικά την υπηρεσία παράδοσης InHome, ειδικά ενόψει της πανδημίας και των αγοραστών που διστάζουν να βρίσκονται σε πολυσύχναστα καταστήματα. Η υπηρεσία ήταν προηγουμένως διαθέσιμη σε 6 εκατομμύρια σπίτια στις ΗΠΑ, αλλά η εταιρεία σχεδιάζει να την επεκτείνει στα 30 εκατομμύρια το 2022.

Στο πλαίσιο των επεκτάσεών της, η Walmart προσλαμβάνει επιπλέον 3.000 οδηγούς και δημιουργεί έναν στόλο ηλεκτρικών οχημάτων για να διευκολύνει τις παραδόσεις.

«Λειτουργούμε το InHome σε επιλεγμένες αγορές τα τελευταία δύο χρόνια και βρήκαμε ότι είναι μια τέλεια λύση για πελάτες που θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους χωρίς να ανησυχούν ότι θα φτάσουν στο κατάστημα ή θα είναι σπίτι για να δεχτούν μια παράδοση», είπε ο Tom Ward, ανώτερος αντιπρόεδρος, τελευταίο μίλι στη Walmart US «Ο σκοπός μας είναι ο εντοπισμός τρόπων για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα και τίποτα δεν δείχνει καλύτερα από την παράδοση InHome, γι‘ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την άνεση του InHome ακόμη και περισσότεροι πελάτες το 2022».

Σε αντίθεση με ορισμένες άλλες υπηρεσίες παράδοσης, η Walmart έχει δημιουργήσει το InHome γύρω από την απόλυτη άνεση. Οι συνεργάτες θα παραδίδουν τα παντοπωλεία ενός πελάτη, ακόμη και θα τα βάζουν στην κουζίνα ή στο ψυγείο του γκαράζ. Η πρόσβαση παρέχεται μέσω ενός κωδικού μίας χρήσης στην εφαρμογή InHome, σε συνδυασμό με έξυπνες κλειδαριές σπιτιού και τεχνολογία. Αυτό επιτρέπει στον οδηγό πρόσβαση για την παράδοση και μόνο για την παράδοση.

Η Walmart διασφαλίζει ότι αυτοί οι συνεργάτες είναι άριστα εκπαιδευμένοι και αξιόπιστοι, χρησιμοποιώντας ακόμη και την εικονική πραγματικότητα για να συμπληρώσουν την εκπαίδευσή τους.

«Αυτός ο νέος ρόλος είναι ένα ακόμη παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας που δεν υπήρχαν πριν από λίγα χρόνια», δήλωσε η Τζούλι Μέρφι, εκτελεστική αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Walmart στις ΗΠΑ. Οι συνεργάτες InHome είναι απόδειξη της εμπιστοσύνης και της εμπιστοσύνης που τους έχουμε και της συνεχούς δέσμευσής τους να ευχαριστούν τους πελάτες μας. Υπάρχει ένας δρόμος για όλους να χτίσουν μια καριέρα εδώ στη Walmart, και αυτή η θέση είναι περαιτέρω απόδειξη αυτού».

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar