Ναι, το τηλέφωνο Blackberry 5G εξακολουθεί να έρχεται

2
Ναι, το τηλέφωνο Blackberry 5G εξακολουθεί να έρχεται

Παρά τις καθυστερήσεις, ένα τηλέφωνο Blackberry 5G βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, με το εμβληματικό φυσικό πληκτρολόγιο.

Οι συσκευές Blackberry ήταν κάποτε μερικά από τα πιο δημοφιλή PDA και smartphone στην αγορά, πριν χτυπηθούν από το iOS της Apple και το Android της Google. Παρά την πτώση του, το Blackberry διατηρεί μια πιστή βάση πελατών, με πολλούς να προτιμούν το φυσικό πληκτρολόγιο από τις επιλογές στην οθόνη που βασίζονται σε λογισμικό.

Η Blackberry δεν κατασκευάζει πλέον τις δικές της συσκευές, αλλά έχει εκχωρήσει τα δικαιώματα σε εξωτερικές εταιρείες. Η TCL έχασε την άδειά της για την κατασκευή συσκευών Blackberry τον Φεβρουάριο του 2020, αλλά η OnwardMobility κέρδισε το συμβόλαιο τον Αύγουστο του 2020 και υποσχέθηκε να παραδώσει ένα νέο μοντέλο 5G το 2021.

Παρά το γεγονός ότι το 2021 πέρασε χωρίς νέο Blackberry, Η OnwardMobility θέλει οι πελάτες της να γνωρίζουν ότι έρχονται.

Σε όλους εσάς που περιμένατε υπομονετικά τόσο πολύ για ενημερώσεις από το OnwardMobility, γνωρίζουμε ταπεινά ότι σας οφείλουμε κάποια μορφή επικοινωνίας καθώς μπαίνουμε στο 2022. Και για να παραθέσουμε λάθος τον Mark Twain, όπως κάνουν πολλοί, «Αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση, εμείς δεν είναι νεκροί.“

Η εταιρεία υπόσχεται επίσης να παρέχει περισσότερες ενημερώσεις στους μελλοντικούς πελάτες που θα προχωρήσουν.

Ενώ αντιμετωπίσαμε διάφορες καθυστερήσεις που μας εμπόδισαν να στείλουμε το 2021, θα παρέχουμε πιο τακτικές ενημερώσεις από αυτόν τον μήνα που θα διευκρινίσουν και θα απαντήσουν σε πολλές από τις ερωτήσεις σας σχετικά με το εξαιρετικά ασφαλές εταιρικό smartphone 5G (ακόμα με πληκτρολόγιο!) που διαθέτουμε φέρνοντας στην αγορά.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar