Οδηγός για το Office 365 Migration

7
Οδηγός για το Office 365 Migration
μετανάστευση

Η μετεγκατάσταση της υποδομής του οργανισμού σας στο cloud είναι μια δύσκολη εργασία που περιλαμβάνει πολλούς διαχειριστές IT. Ορισμένοι οργανισμοί δεν πηδούν στο σύννεφο, ενώ λίγοι δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τη διαδικασία Office 365 Migration απρόσκοπτα.

Ας συζητήσουμε γιατί η Μετανάστευση είναι απαραίτητα στοιχεία και βέλτιστες πρακτικές που θα χρειαστείτε και γιατί είναι σημαντική:
Σκεφτείτε ότι διευθύνετε έναν οργανισμό. χρειάζεστε ένα σημαντικό ποσό αφοσίωσης και χρόνου για να μετακινηθείτε στο cloud. Όταν είστε έτοιμοι να μετακινήσετε τα συστήματα εσωτερικής εγκατάστασης στο office 365, θα πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένα σημαντικά βήματα για να διευκολύνετε μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Πολλοί παράγοντες, όπως ο αριθμός των χρηστών, η υποδομή στην οποία εργάζεστε αυτήν τη στιγμή, η απαραίτητη ενοποίηση κ.λπ., αποτελούν συλλογικές ανάγκες της μετεγκατάστασης του Office 365. Αφού εξετάσετε όλα αυτά τα βήματα, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να εκτελέσετε τη μετεγκατάσταση.

Βήματα για την επίτευξη του στόχου του Office 365 Migration:

Περιβαλλοντική Ανάλυση

Αυτή η επιθεώρηση θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε την τρέχουσα υποδομή σας, να επισημάνετε την πορεία του έργου και τον όγκο του. Η αναγνώριση των στοιχείων περιεχομένου και των τύπων προς μετεγκατάσταση είναι απαραίτητη. Αυτή η ανάλυση θα σας δώσει μια ακριβή ιδέα για το πότε θα τελειώσει η διαδικασία μετεγκατάστασης.

Διαθέσιμα περιβάλλοντα και εργαλεία

Για να προσδιορίσετε εάν το μέρος στο οποίο μετακομίζετε έχει την υποδομή που απαιτείται για τη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας σας, απαιτείται τέτοια έρευνα. Η επιλογή των σωστών εργαλείων μετεγκατάστασης του Office 365 είναι η πιο σημαντική απόφαση που θα πρέπει να ασκήσετε. Είναι απαραίτητο να αναλύσετε το απόθεμα περιεχομένου πριν από τη μετεγκατάσταση στο Office 365.

Ξεκάθαρο όραμα των στόχων σας

Όταν μεταναστεύετε, ποιοι είναι οι στόχοι που πρέπει να αναζητήσετε; Αυτή η ερώτηση θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι επικεντρώνεστε στα βασικά και στα βήματα της διαδικασίας μετάβασης. Κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας για τον οργανισμό σας.

Πάντα να ζητάτε υποστήριξη

Η διαφορετική εμπλοκή και αλληλεπίδραση του τμήματος με τους χρήστες του συστήματος είναι μια εξαιρετική πρακτική που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο θα ανταποκριθούν στη νέα τοποθεσία. Η συνεργασία έχει τεράστιο αντίκτυπο και φέρνει μια ουσιαστική διαφορά κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Σχέδιο και Στρατηγική Στερεού Backup

Μια προσχεδιασμένη στρατηγική μετεγκατάστασης είναι καλή για κρίσιμες επιχειρηματικές λειτουργίες και πελάτες. Ελέγξτε τη συμβατότητα του προγράμματος περιήγησής σας, πραγματοποιήστε μια λεπτομερή απογραφή λογισμικού και απαλλαγείτε από όλα τα αμφισβητήσιμα ζητήματα. Το οποίο βοηθά εποικοδομητικά στον προγραμματισμό του Microsoft SharePoint Migration υπηρεσία που παρέχεται από τη Microsoft που βοηθά στη μετεγκατάσταση ή την αντιγραφή του περιεχομένου ή της βιβλιοθήκης εγγράφων από το περιβάλλον προέλευσης.

Αφού καθορίσετε τα αποθέματά σας με βάση τις τεχνικές τους ιδιότητες και το λειτουργικό πηλίκο, μπορείτε να προχωρήσετε στη διαδικασία μετεγκατάστασης.

Συμπέρασμα:

Η προετοιμασία και η υλοποίηση συνήθως αποτελούνται από μια ακριβή χαρτογράφηση όλων των υφιστάμενων συστημάτων για να καθοριστεί ο τρόπος με τον οποίο θα μετακινηθούν τα δεδομένα. Αυτή η διαδικασία απαιτεί πολύ χρόνο, επομένως εάν έχετε διαχειριστή IT που δεν έχει κάνει ποτέ τέτοιες εργασίες, τότε είναι συνετό να αναζητήσετε καθοδήγηση από μια επαγγελματική εταιρεία συμβούλων πληροφορικής.

Επί του παρόντος, Το Azure Desktop ως υπηρεσία πάροχος όπως το Apps4Rent αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τη διασφάλιση του χρόνου λειτουργίας της πλατφόρμας του Office 365 και την παροχή υποστήριξης στους πελάτες του, γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς συνεργάτες για να επιλέξουν την υπηρεσία.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar