Οι καλύτεροι ασύρματοι επεκτατήρες εμβέλειας το 2021

6
Οι καλύτεροι ασύρματοι επεκτατήρες εμβέλειας το 2021
Ασύρματη επέκταση

Τα αδύναμα σημεία από ένα αβοήθητο ζώδιο και κανένας άνθρωπος δεν μπορούν να επηρεάσουν την εμπειρία σας στο διαδίκτυο και τη γενική σας χρησιμότητα, αν εργάζεστε ή σκέφτεστε. Οι παρεμβολές δικτύου και τα ζητήματα συσχέτισης μπορούν να σας απασχολήσουν από την πραγματική δουλειά που πρέπει να κάνετε. Καθένας από εμάς εκνευρίζεται όταν το Wi-Fi σταματά απότομα. Η διακοπή του Wi-Fi συμβαίνει λόγω πολλών προβλημάτων. Ένα τέτοιο λάθος είναι το Η αναζήτηση DHCP απέτυχε. Η τοποθέτηση πόρων στην καλύτερη επέκταση Wi-Fi μπορεί να αξίζει το κόστος. Η σωστή επέκταση Wi-Fi αναπτύσσει την περιοχή που εξετάζετε και σας ελευθερώνει να εργάζεστε εκτός του τυπικού εύρους ενσωμάτωσης του διακόπτη.

1. Επέκταση εύρους Wi-Fi Linksys RE7000 Max-Stream AC1900+

  • Χαρακτηριστικά: Διπλή ζώνη, θύρα LAN 1 GB, τεχνολογία Spot Finder. Ο δρομολογητής προσφέρει απρόσκοπτη περιαγωγή με ορισμένους δρομολογητές
  • Εύρος: Έως 10.000 τετραγωνικά πόδια
  • Τιμή: 89,99 $

Το Linksys RE7000 είναι λίγο αλλά εκπληκτικό. Σκοπός του είναι να επεκτείνει τη συμπερίληψή σας έως και ένα εξαιρετικό 10.000 τετραγωνικά πόδια. Οι καινοτομίες αιχμής AC Wi-Fi και MIMO πολλαπλών πελατών (Multi-Client, Different Info, Various Yield) απλοποιούν την ταυτόχρονη συσχέτιση όλων των gadget χωρίς προσωρινή αποθήκευση ή χαλάρωση. Επίσης, οι διπλές ομάδες Wi-Fi της επέκτασης των 5 GHz και 2,4 GHz μπορούν να μεταφέρουν κοινές ταχύτητες έως και 1,9 Gbps. Θα αισθανόσασταν ότι μια μεγάλη προέκταση θα έμοιαζε με ένα τεράστιο μπλοκ, ωστόσο συνδέεται με ένα μοναχικό ηλεκτρικό βύσμα.

Η ρύθμιση του RE7000 είναι απλή. Πατήστε το κουμπί συσχέτισης και αφήστε το να συγχρονιστεί με το διακόπτη. Η εκμετάλλευση του Spot Locator του RE7000 περιλαμβάνει τη χρήση του υπολογιστή σας ή του έξυπνου gadget, που σας βοηθά να εντοπίσετε το καλύτερο σημείο για να συνδέσετε την επέκταση, να αντιμετωπίσετε τις νεκρές ζώνες και να εκτελέσετε εκ των προτέρων, γενικά.

Μπορείτε επίσης να βασιστείτε σε συνεπή ελιγμούς με μία προειδοποίηση – δεν ενσωματώνεται σε κάθε διακόπτη. Για να εκτιμήσετε τις ομαλές συσχετίσεις Wi-Fi χωρίς την πτώση μεταξύ των δικτύων ενώ μετακινείστε, θα πρέπει να αγοράσετε έναν διακόπτη Linksys MAX-STREAM. Διαφορετικά, μπορεί να αποσυνδεθείτε μόλις βγείτε από την περιοχή συμπερίληψης. Είναι περισσότερο ενοχλητικό από ένα dealbreaker. Εάν είστε χωρισμένοι επειδή δεν είστε προσβάσιμοι, εντοπίστε το πιο γειωμένο, προσβάσιμο δίκτυο επέκτασης Linksys στη ζώνη ή επανασυνδεθείτε στον διακόπτη. Ίσως χρειαστεί να το κάνετε μία φορά – τα περισσότερα gadget αυτές τις μέρες μπορούν να θυμούνται τα δίκτυα και να συσχετίζονται φυσικά όταν βρίσκεστε εντός εμβέλειας.

2. Προσαρμογέας NetgearPowerline PLP2000-100PAS

Αυτός ο προσαρμογέας θεωρείται ως ο καλύτερος για την αποφυγή εμποδίων και χοντρούς τοίχους

  • Χαρακτηριστικά: Θύρες LAN διπλής ζώνης, 2 GB
  • Εύρος: 5300 τετραγωνικά πόδια
  • Τιμή: 109,99 $

Εδώ και εκεί, το μέγεθος δεν είναι το θέμα. η δομή είναι το θέμα. Μερικά σπίτια και χώροι εργασίας περιλαμβάνουν παχιά, ουσιαστικά διαχωριστικά ή κατασκευές, για παράδειγμα, χαλύβδινες σκάλες ή τεράστια τμήματα που εξαπολύουν την καταστροφή στη δύναμη του σήματος ενός οργανισμού. Ενδέχεται να χρειαστείτε μια υποδοχή σύνδεσης τροφοδοσίας για να μεταφέρετε το Wi-Fi στις απώτατες γωνίες ή γύρω από μια σημαντική κατασκευή.

Οι σύνδεσμοι Powerline μεταφέρουν μηνύματα μέσω της υπάρχουσας ηλεκτρικής καλωδίωσης και όχι μέσω του αέρα. Το Netgear’s είναι γρήγορο – προσφέρει Θύρες LAN Gigabit για να εγγυηθεί ότι πολλά gadget, gaming και ροή 4K HD γίνονται χωρίς καθυστέρηση. Λειτουργεί με ένα βύσμα στην πρόσοψη του gadget της μονάδας, ώστε να μην χάνετε τα περιορισμένα ηλεκτρικά βύσματα σε ένα δωμάτιο. Επιπλέον, η ταραχή του κοσκινίζεται, επομένως δεν επηρεάζει τις ταχύτητες διαθεσιμότητας.

Το κύριο μειονέκτημα είναι η ενσύρματη ιδέα αυτής της διάταξης. Μπορεί επιτέλους να αποκτήσετε διαθεσιμότητα σε περιοχές που φαινόταν αδιανόητες στο παρελθόν. Ωστόσο, θα πρέπει να συνδεθείτε με το gadget που χρειάζεται σήμα μέσω μιας από τις δύο θύρες ταχείας Ethernet. Ευτυχώς, οι περισσότερες τηλεοράσεις, τα κέντρα ελέγχου παιχνιδιών και οι υπολογιστές διαθέτουν θύρα ethernet. Παρόλα αυτά, ένας χρήστης πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να συνδεθεί με τα έξυπνα gadget σας ή με περισσότερα Macbook της τρέχουσας εποχής.

3. Επέκταση εύρους D-Link DAP-1720 Wi-Fi AC1750

Κεραίες: 3 Εξωτερικές Κεραίες

Προδιαγραφές Wi-Fi: 802.11ac διπλής ζώνης

Παρέχονται λιμάνια: Θύρα Ethernet 1 Gigabit

Μέγεθος επέκτασης: 6,4 x 3,3 x 1,5 ίντσες

Το DAP-1720 της Connection δεν είναι δύσκολο να ρυθμιστεί, παρέχει μια πρακτική, ευέλικτη εφαρμογή για την επίβλεψη των ρυθμίσεων των gadget και βοηθά στη πλήρωση ενός σπιτιού με Wi-Fi. Βολικά εξαρτήματα, όπως μια εγγενής θύρα Ethernet που μπορεί να αντιμετωπίσει τις ταχύτητες Gigabit και ένας φυσικός διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, το καθιστούν μια ικανή συσκευή για την επέκταση του εύρους του κουμπιού σας. Ωστόσο, παρουσιάζει ασυνεπή εκτέλεση και είναι υπερβολικά τεράστιο, ώστε αλλάζει για να εμποδίζει τις παρακείμενες πρίζες AC.

ο D-Link DAP-1720 τα πάει ιδιαίτερα καλά όταν πιέζει σημάδια σε μια ιστορία πάνω ή κάτω παρά τη σποραδική παρουσίαση. Η ευέλικτη φύση του D-Link DAP-1720 το καθιστά ένα από τα πιο απίστευτα επεκτατικά Wi-Fi προσβάσιμα για τη λήψη σήματος σε κάθε όροφο ενός πολυώροφου σπιτιού. Θα είναι ιδανικό για όποιον ανακαλύπτει ότι το σήμα του Wi-Fi εξέρχεται όταν ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν τα σκαλιά.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar