Οι χρήστες Magenta MAX 5G της T-Mobile χρησιμοποιούν λιγότερο WiFi

6
Οι χρήστες Magenta MAX 5G της T-Mobile χρησιμοποιούν λιγότερο WiFi

Οι χρήστες των προηγμένων προγραμμάτων Magenta MAX της T-Mobile χρησιμοποιούν λιγότερο WiFi, υπέρ του 5G.

Το 5G έχει διαφημιστεί εδώ και καιρό ως μια επαναστατική αναβάθμιση σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, κάτι που θα παρείχε την ταχύτητα και το εύρος ζώνης για να αντικαταστήσει το παραδοσιακό διαδίκτυο. Οι πελάτες της T-Mobile φαίνεται να υποστηρίζουν αυτή τη θεωρία, τόσο πολύ Ελαφριά ανάγνωση Μάικ Ντάνο δηλώθηκε ότι «το 5G κερδίζει τον πόλεμο ενάντια στο Wi-Fi».

Μεγάλος λόγος για τον οποίο οι πελάτες MAX της T-Mobile επιλέγουν το 5G μέσω WiFi είναι επειδή αυτό το πρόγραμμα παρέχει πραγματικά απεριόριστα δεδομένα, χωρίς περιορισμό της ταχύτητας μετά τη χρήση μιας καθορισμένης ποσότητας δεδομένων. Σε συνδυασμό με την ανάπτυξη του φάσματος της μεσαίας ζώνης από την T-Mobile, που θεωρείται το γλυκό σημείο για το 5G, η εταιρεία έχει σαφώς έναν νικητήριο συνδυασμό. Σύμφωνα με την εταιρεία, που οδήγησε τους χρήστες όχι μόνο να χρησιμοποιούν λιγότερο το WiFi, αλλά και να παρέχουν πρόσβαση σε hotspot σε άλλους.

Σήμερα, 13% λιγότεροι χρήστες MAX συνδέονται σε WiFi, 80% περισσότεροι φιλοξενούν WiFi hotspot και η χρήση του hotspot αυξάνεται κατά 20% κατά μέσο όρο τα Σαββατοκύριακα. Αυτά τα hotspot μαγειρεύουν, με τους χρήστες MAX να καταναλώνουν 3 φορές περισσότερα δεδομένα hotspot ανά μήνα σε σύγκριση με άλλους πελάτες της T-Mobile.

Τα δεδομένα της T-Mobile είναι ένα ενδιαφέρον κεφάλαιο στην κυκλοφορία του 5G και δείχνουν ότι η ασύρματη τεχνολογία αρχίζει επιτέλους να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar