Ο ιδρυτής της Mozilla Jamie Zawinski Lambass Crypto Move της Mozilla

4
Ο ιδρυτής της Mozilla Jamie Zawinski Lambass Crypto Move της Mozilla

Ο Jamie „jwz“ Zawinski, επικρίνει την οργάνωση που βοήθησε να ιδρύσει επειδή ανακοίνωσε ότι θα δέχεται δωρεές κρυπτονομισμάτων.

Ο Zawinski είναι γνωστός ως ένας από τους αρχικούς δημιουργούς του Netscape Navigator. Είναι επίσης αυτός που πρότεινε το όνομα «Mozilla», προώθησε την ιδέα του ανοιχτού κώδικα Netscape και ήταν ιδρυτικό μέλος του οργανισμού Mozilla.

Παρά το παρελθόν του, είναι σίγουρα δεν θαυμαστής της πιο πρόσφατης απόφασης της οργάνωσης, αν το εκρηκτικό tweet του είναι κάποια ένδειξη. Έγραψε στο Twitter ως απάντηση στο tweet της Mozilla ότι θα δεχόταν δωρεές κρυπτογράφησης.

Είναι απίθανο η αποδοκιμασία του Zawinski να έχει κάποιο αντίκτυπο, δεδομένου ότι δεν είναι πλέον μέλος της Mozilla. Επίσης, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο οργανισμός δέχεται κρυπτογράφηση, δεδομένης της ανάγκης του να συνεχίσει να αναπτύσσει εναλλακτικές πηγές εισοδήματος και της φύσης του με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η αποδοχή δωρεών που διατίθενται μέσω κρυπτογράφησης είναι μια φυσική συγχώνευση αυτών των δύο θέσεων.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar