Ο Jack Dorsey και ο Marc Andreessen Feud στο Twitter μέσω Web3

9
Ο Jack Dorsey και ο Marc Andreessen Feud στο Twitter μέσω Web3

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Square, Jack Dorsey και ο θρύλος της VC, Marc Andreessen, μαλώνουν στο Twitter για το μέλλον του web3.

Το Web3 αναφέρεται στην επόμενη γενιά του διαδικτύου, που βασίζεται στην τεχνολογία blockchain. Ως εκ τούτου, το web3 χρησιμοποιεί τα χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά του blockchain για να βελτιώσει παραδοσιακά αδύναμες περιοχές, όπως η ασφάλεια και η αξιοπιστία. Αντί να σχεδιάζει και να αναπτύσσει εφαρμογές για εκτέλεση σε έναν μόνο διακομιστή, το web3 περιλαμβάνει εφαρμογές που είναι αποκεντρωμένες, που εκτελούνται σε blockchains, αποκεντρωμένους διακομιστές P2P ή και τα δύο.

Δεδομένου του πόσο νωρίς είναι στη διαδικασία υιοθέτησης του web3, υπάρχει ακόμη πολλή συζήτηση για το μέλλον αυτής της εξέλιξης του Ιστού. Τουλάχιστον για τον Dorsey και τον Andreessen, αυτή η συζήτηση έχει γίνει αρκετά έντονη.

Ο Ντόρσεϊ απέρριψε το ανοιχτό άλμα, επικρίνοντας τα VC – συμπεριλαμβανομένης της εταιρείας Andreessen του Andreessen Horowitz – ότι προσπάθησαν να κατέχουν το web3.

Ο Ντόρσεϊ έκανε retweet ακόμη και ένα καρτούν που απεικονίζει τα VC ως λαίμαργους που ολοκληρώνονται στο web3 ενώ οι εταιρείες λιανικής λιμοκτονούν.

Φαίνεται ότι ο Andreessen δεν δέχτηκε πολύ καλά την κριτική, με τον Dorsey να τουιτάρει λίγο μετά ότι ο Andreessen τον είχε μπλοκάρει στο Twitter.

Σε απάντηση, ο Dorsey επέκρινε τη δήλωση αποστολής του a16z (συντομογραφία για τον Andreessen Horowitz).

Είναι ένα ασφαλές στοίχημα τέτοιες έντονες συζητήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται σε ολόκληρο τον κλάδο καθώς οι προγραμματιστές, οι εταιρείες και (ναι) οι VC συνεχίζουν να υιοθετούν το web3.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar