Πώς να βρείτε το τέλειο καθαριστικό προσώπου για το δέρμα σας

7
Πώς να βρείτε το τέλειο καθαριστικό προσώπου για το δέρμα σας
καθαριστικά προσώπου

Η περιποίηση του δέρματος δεν αποτελεί πλέον επιλογή. Όλοι το χρειαζόμαστε, επομένως είναι σημαντικό να το βρούμε τα καλύτερα καθαριστικά προσώπου στο Synergie Skin για σενα. Θα πρέπει να γνωρίζετε τον τύπο του δέρματός σας και στη συνέχεια να εξετάσετε ορισμένους διαφορετικούς παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο καθαριστικό προσώπου για τις ανάγκες σας.

Κανονικό δέρμα

Αυτός ο τύπος δέρματος φαίνεται φρέσκος και καθαρός χωρίς ατέλειες. Συνήθως έχει μικρούς πόρους και δεν είναι ποτέ λιπαρό. Οι άνθρωποι με κανονικό δέρμα είναι τυχεροί γιατί αυτός ο τύπος δέρματος είναι πιο ανθεκτικός στη γήρανση.

Προτάσεις πλύσης προσώπου για κανονικό δέρμα: Αυτά τα καθαριστικά είναι ειδικά κατασκευασμένα για κανονικό δέρμα, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν είναι φαγεσωρογόνα γιατί δεν θέλετε να φράξουν τους πόρους σας.

Λιπαρή επιδερμίδα

Αυτός ο τύπος δέρματος έχει μεγάλους πόρους που τείνουν να φράζουν εύκολα, προκαλώντας μαύρα στίγματα και σπυράκια. Το λιπαρό δέρμα μπορεί επίσης να προκαλέσει ακμή στους ανθρώπους εάν η διατροφή τους δεν είναι ισορροπημένη ή εάν καθαρίζουν σωστά το δέρμα τους. Το λιπαρό δέρμα έχει τα πλεονεκτήματά του επειδή τείνει να εμφανίζει σημάδια γήρανσης αργότερα στη ζωή του λόγω της υπερβολικής παραγωγής λιπαρότητας.

Ξηρό δέρμα

Εάν έχετε ξηρό δέρμα, αναζητήστε πάντα ένα καθαριστικό προσώπου που να περιέχει νερό ως τα πρώτα τέσσερα συστατικά του. Το νερό βοηθά στην ενυδάτωση του ξηρού δέρματος και κλείνει τους πόρους για να αποτρέψει τον ερεθισμό και τους φραγμένους πόρους. Ένα καθαριστικό που περιέχει νερό διευκολύνει επίσης το ξηρό δέρμα να συγκρατεί την υγρασία μετά το πλύσιμο.

Συστατικά

Ορισμένα συστατικά είναι καλά για το δέρμα σας, ενώ άλλα μπορούν να το βλάψουν. Κοιτάξτε την ετικέτα οποιουδήποτε προϊόντος προτού το αγοράσετε και βεβαιωθείτε ότι δεν αναφέρονται αλλεργιογόνα ή ερεθιστικά. Συστατικά όπως το αλκοόλ, η μενθόλη, τα έλαια μέντας και το σαλικυλικό οξύ μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό και φλεγμονή, καταστρέφοντας το δέρμα σας και καθιστώντας το πιο πιθανό να ξεσπάσει.

Ψάξτε για ήπια συστατικά όπως η βιταμίνη Ε και η γλυκερίνη (η οποία επίσης δρα ως διαλύτης και μαλακτικό) για να μειώσετε την ερυθρότητα και τον ερεθισμό. Η γλυκερίνη είναι ένα υγραντικό που βοηθά στην πρόληψη της απώλειας υγρασίας από το δέρμα σας. Το γλυκολικό οξύ μειώνει τις ρυτίδες. Το θείο βοηθά στη θεραπεία της ακμής. Το λάδι δέντρου τσαγιού αποτρέπει τη μόλυνση. Η αλόη βέρα ενυδατώνει και επανορθώνει τον κατεστραμμένο ιστό. αντιοξειδωτικά όπως οι βιταμίνες A, B1, C, E και το σελήνιο προστατεύουν από τη βλάβη των ελεύθερων ριζών

Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για άνδρες και γυναίκες που έχουν ευαίσθητο δέρμα ή αποφεύγουν τις σκληρές χημικές ουσίες. Δεν περιέχει αρώματα ή βαφές και είναι μη φαγεσωρογόνο (δεν φράζει τους πόρους). Ωστόσο, το Cetaphil περιέχει κάποιο άρωμα, το οποίο μπορεί να είναι ερεθιστικό για άνδρες με ευαίσθητο δέρμα.

Neutrogena Deep Clean Cream Cleanser

Αυτό το προϊόν συνιστάται για πιο λιπαρούς τύπους δέρματος. Η φόρμουλα περιέχει σαλικυλικό οξύ, το οποίο μπορεί να εμποδίσει το φράξιμο των πόρων και να μειώσει τα σπυράκια. Αυτό το προϊόν έχει μια ελαφριά βάση λαδιού, η οποία βοηθά στην αφαίρεση ρύπων και μακιγιάζ χωρίς να αφαιρεί τα φυσικά έλαια του δέρματός σας.

Τελικές λέξεις

Το δέρμα στο πρόσωπό σας εκτίθεται σε συνεχή τριβή από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, το μακιγιάζ, τη βρωμιά και τη βρωμιά. Αυτό θέτει σε κίνδυνο τη φυσική λειτουργία φραγμού του δέρματος και το αφήνει ξηρό και ευαίσθητο στην πρόωρη γήρανση.

Για να διατηρήσετε το πρόσωπό σας υγιές και να έχει την καλύτερη εμφάνιση, χρειάζεστε ένα καλό καθαριστικό που αφαιρεί επιμελώς τους ρύπους χωρίς να αφαιρεί τα απαραίτητα αιθέρια έλαια για να διατηρείται το πρόσωπό σας ενυδατωμένο.

Τα καθαριστικά διατίθενται σε διάφορες ποικιλίες ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζονται. Ορισμένα είναι σχεδιασμένα για χρήση με πανιά, ενώ άλλα είναι αυστηρά για καθαρισμό μόνο με τα χέρια. Μερικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σαπούνι, ενώ άλλα χρησιμοποιούνται επιπλέον του σαπουνιού ή όταν χρειάζεται ειδικός καθαρισμός. Η ετικέτα πρέπει να αναφέρει για ποιον σκοπό προορίζεται το κάθε προϊόν, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα. Η ετικέτα πρέπει επίσης να αναφέρει όλα τα συστατικά της φόρμουλας, ώστε να γνωρίζετε τι περιέχει.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar