Πώς να μεταφέρετε την καριέρα σας στη νοσηλευτική

6
Πώς να μεταφέρετε την καριέρα σας στη νοσηλευτική
Θηλασμός

Αν υπάρχει κάποιος ήρωας που έχει αναδειχθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αυτός ήταν οι νοσοκόμες. Σε όλο τον κόσμο, οι νοσοκόμες ήταν στην πρώτη γραμμή και βοηθούσαν άλλους με σωτήρια και προληπτική φροντίδα. Όχι μόνο ήταν εκεί για όσους ήρθαν σε αυτούς με COVID και είχαν ανάγκη, αλλά συνέχισαν επίσης να παρέχουν φροντίδα στον τακτικό πληθυσμό ασθενών από κάθε κοινωνικό στρώμα. Οι νοσηλευτές είναι κρίσιμοι για την ίδια τη δομή της κοινωνίας και αν έχετε σκεφτεί ποτέ να γίνετε νοσοκόμα και έχετε ό,τι χρειάζεται για να πετύχετε, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε το βήμα και να μεταβείτε την καριέρα σας στη νοσηλευτική.

Η νοσηλευτική όχι μόνο βρίσκεται στο επίκεντρο αυτή τη στιγμή, αλλά έχει επίσης απόλυτη ανάγκη από νέους ανθρώπους με φρέσκο ​​πρόσωπο. Επί του παρόντος, γύρω Το 22% του νοσηλευτικού εργατικού δυναμικού στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι άνω των 55 ετών, δηλαδή ότι την επόμενη δεκαετία περίπου θα συνταξιοδοτηθούν και θα αφήσουν πίσω τους μεγάλη έλλειψη. Το να γίνετε νοσοκόμα τώρα σημαίνει ότι μπορείτε να αντισταθμίσετε αυτή την έλλειψη και να εργαστείτε για να παρέχετε σε όλους καλύτερη ποιότητα φροντίδας τώρα και στο μέλλον.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να είσαι νοσοκόμα και όποιοι λόγοι και αν έχεις προσωπικά είναι αρκετά καλοί για να ξεκινήσεις. Το να θέλεις να γίνεις νοσοκόμα, ωστόσο, και να μεταφέρεις την καριέρα σου στη νοσηλευτική, είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Με αυτόν τον οδηγό, θα μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα αυτήν τη μετάβαση και να επωφεληθείτε από τις διαθέσιμες επιλογές.

Εάν έχετε ήδη πτυχίο

Εάν έχετε ήδη πτυχίο, ωστόσο, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε γρήγορα το BSN σας. Δεν χρειάζεται να επαναλάβετε τις πιστωτικές μονάδες που έχετε ήδη υπό τη ζώνη σας και τα καλά νέα είναι ότι είναι πολύ πιθανό το πτυχίο σας να κάλυπτε μερικά ή ακόμη και όλα τα προαπαιτούμενα μαθήματα που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε με αυτήν την επιλογή ταχείας πτυχίου .

Το Accelerated BSN (ABSN) είναι η τέλεια επιλογή για να σας βοηθήσει να περάσετε γρηγορότερα το BSN και να ξεκινήσετε νωρίτερα ως RN. Είναι ιδανικό για επαγγελματίες δεύτερης σταδιοδρομίας που πιθανότατα έχουν ήδη ένα προπτυχιακό πτυχίο υπό τη ζώνη τους.

Μπορείτε είτε να ολοκληρώσετε αυτό το επιταχυνόμενο πτυχίο αυτοπροσώπως είτε διαδικτυακά. Ενα Το ABSN online μπορεί να ολοκληρωθεί είτε πλήρους είτε μερικής απασχόλησης, ανάλογα με την προσωπική σας κατάσταση και το πρόγραμμα που θα επιλέξετε.

Εάν έχετε μια οικογένεια να υποστηρίξετε και δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να ζήσετε από το τέλος συντήρησης και το φοιτητικό δάνειο, τότε θα θελήσετε να αναζητήσετε ένα διαδικτυακό επιταχυνόμενο πτυχίο που σας επιτρέπει να κάνετε ταχυδακτυλουργικά τόσο την τρέχουσα καριέρα όσο και το πτυχίο σας.

Εάν, από την άλλη πλευρά, έχετε την ευκαιρία να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας, μπορείτε στη συνέχεια να προχωρήσετε ακόμη πιο γρήγορα μέσω του BSN σας. Εάν είστε εγκατεστημένοι εκεί που βρίσκεστε και δεν θέλετε να μετακομίσετε (για παράδειγμα, εάν είστε ιδιοκτήτης του σπιτιού σας), τότε εκμάθηση διαδικτυακά είναι απλά η καλύτερη επιλογή. Εάν δεν έχετε αυτό το επίπεδο σταθερότητας και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πτυχίο σας ως ευκαιρία για μετεγκατάσταση, τότε η παρακολούθηση πλήρους απασχόλησης και στην πανεπιστημιούπολη μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Εάν δεν έχετε ήδη πτυχίο

Εάν δεν έχετε ήδη πτυχίο, τότε θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε ένα πλήρες πτυχίο BSN για να γίνετε RN. Υπάρχει και πιο σύντομη διαδρομή. Εάν το κράτος σας εξακολουθεί να δέχεται το Πτυχίο Συνεργάτη Νοσηλευτικής, μπορείτε πρώτα να ολοκληρώσετε αυτό το πρόγραμμα, το οποίο διαρκεί περίπου δύο χρόνια, να εργαστείτε ως RN και ενώ εργάζεστε μπορείτε να παρακολουθείτε γρήγορα το BSN σας.

Χρειάζεστε ένα BSN. Τα πτυχία BSN προωθούνται ως το πρότυπο για τα RN και αποτελούν προϋπόθεση για όσους θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους με ένα MSN.

Μερικής απασχόλησης

Η πρώτη σας επιλογή είναι να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας με μερική απασχόληση. Μπορεί να έχετε μια καλύτερα αμειβόμενη δουλειά αυτή τη στιγμή που μπορεί να υποστηρίξει εσάς και την οικογένειά σας καλύτερα από το να προσπαθείτε να ξεκινήσετε ως πιστοποιημένος βοηθός νοσηλευτή. Ένα διαδικτυακό, ευέλικτο πτυχίο μπορεί να διαρκέσει περισσότερο, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να μεταβείτε ομαλά.

Πλήρης απασχόληση

Εάν θέλετε να κερδίσετε το BSN σας πιο γρήγορα και να έχετε τα μέσα και την υποστήριξη για να το κάνετε με πλήρη απασχόληση, τότε έχετε αυτήν την επιλογή. Μπορείτε να το ολοκληρώσετε είτε στο διαδίκτυο (αυτό περιλαμβάνει μια προσωπική κλινική τοποθέτηση) είτε στην πανεπιστημιούπολη.

Πτυχίο Αναπληρωτή, Στη συνέχεια Πτυχίο

Όπως αναφέρθηκε, θα μπορούσατε να κερδίσετε τεχνικά το ADN πρώτα και να αποκτήσετε πιστοποίηση και να πληρωθείτε ως RN. Αυτό διαρκεί δύο χρόνια και στη συνέχεια θα χρειαστείτε τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια για να προχωρήσετε γρήγορα στο υπόλοιπο BSN.

Ολοκληρωμένο Πτυχίο

Υπάρχουν επιλογές που σας επιτρέπουν να κερδίσετε το BSN σας και ακόμη και ένα μεταπτυχιακό σε μια ειδικότητα όπως η ηγεσία νοσοκόμων ταυτόχρονα. Δεν μπορείτε να γίνετε APRN μέσω αυτής της διαδρομής. Υπάρχουν επίσης ενσωματωμένα πτυχία που θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε για να κερδίσετε το MSN και το DNP σας μέσω του ίδιου προγράμματος. Τα ολοκληρωμένα πτυχία χρειάζονται περισσότερο χρόνο, αλλά στην πραγματικότητα μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στην καριέρα σας πιο γρήγορα καθώς παίρνετε λιγότερο χρόνο ενδιάμεσα. Δεν υπάρχει επιλογή πτυχίου BSN σε MSN, επειδή χρειάζεστε εμπειρία εργασίας ως RN για να μπορέσετε στη συνέχεια να γίνετε APRN.

Μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν εγγραφείτε στο πτυχίο της επιλογής σας. Μια από τις πιο σημαντικές επιλογές, για παράδειγμα, είναι το πού θέλετε να εργαστείτε. Αν πάντα ονειρευόσασταν μια μέρα να μετακομίσετε σε άλλη πολιτεία, για παράδειγμα, και αυτή η κατάσταση δεν είναι εντός του eNLC, τότε θα δυσκολευτείτε να μεταφέρετε τα διαπιστευτήριά σας από τη μια πολιτεία στην άλλη. Εάν αυτή τη στιγμή δεν ζείτε σε ένα κατάσταση eNLC αλλά θέλετε να ταξιδέψετε ως νοσοκόμα ελεύθερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, η μετεγκατάσταση εκ των προτέρων θα είναι απαραίτητη.

Ουσιαστικά, σημειώστε πού μπορείτε να εξασκηθείτε ως νοσοκόμα με βάση τους προσωπικούς σας στόχους και, στη συνέχεια, βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα για να σας πάει εκεί. Με τη σωστή προσέγγιση, μπορείτε εύκολα να μεταβείτε από την τρέχουσα καριέρα σας και να γίνετε RN, καθώς το BSN σας (οποιουδήποτε είδους) θα σας προετοιμάσει για τις εξετάσεις NCLEX, που σημαίνει ότι θα εκπαιδευτείτε και θα πιστοποιηθείτε και θα είστε έτοιμοι να εργαστείτε πριν το καταλάβετε .

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar