Συνδέουμε το μάρκετινγκ περιεχομένου με τις πωλήσεις

2
Συνδέουμε το μάρκετινγκ περιεχομένου με τις πωλήσεις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TrenDemon, Avishai Sharon, λέει ότι δημιούργησαν τη λύση λογισμικού που βασίζεται σε σύννεφο προκειμένου να βοηθήσουν τις εταιρείες να αποδείξουν ότι το περιεχόμενο μάρκετινγκ που παρήγαγαν πέτυχε επίσης επιχειρηματικούς στόχους και πωλήσεις. Προκειμένου να εμφανιστεί αυτή η συσχέτιση, το λογισμικό TrenDemon αναλύει όλα τα διαφορετικά σημεία επαφής που είχε ο πελάτης κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του και στη συνέχεια αντιστρέφει αυτά τα επιτυχημένα ταξίδια για να ανακαλύψει ποιο περιεχόμενο λειτουργεί.

Αβισάι Σαρόν, Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της TrenDemon, συζήτησαν για το λογισμικό τους ILTV:

Πώς συνδέετε το μάρκετινγκ περιεχομένου με τις πωλήσεις;

Το προσωπικό μου υπόβαθρο ήταν επικεφαλής μιας εταιρείας μάρκετινγκ για πολλά χρόνια και ένας από τους μεγαλύτερους αγώνες μου ήταν πώς αποδεικνύω την αξία και την προσπάθειά μας στους πελάτες μας και πώς συνδέετε τον αντίκτυπο αυτού που ονομάζουμε μάρκετινγκ περιεχομένου με τους επιχειρηματικούς στόχους και τις πωλήσεις; Όταν δεν μπορούσαμε να βρούμε έναν εύκολο τρόπο να δείξουμε αυτή τη συσχέτιση πριν από τρεισήμισι χρόνια, προχωρήσαμε και ιδρύσαμε την TrenDemon για να βοηθήσουμε τις εταιρείες να κάνουν ακριβώς αυτό.

Συνδέουμε τις προσπάθειες μάρκετινγκ τους, οι οποίες σήμερα βασίζονται κυρίως στο περιεχόμενο, θέλετε το κοινό σας να καταναλώνει πολύτιμο περιεχόμενο, σε αντίθεση με τη διαφήμιση. Η μεγάλη πρόκληση είναι πώς αποδίδετε αυτές τις προσπάθειες στις πωλήσεις; Υπάρχει πράγματι ένα προηγούμενο πρόβλημα, πώς αντιστοιχίζετε πραγματικά το ταξίδι του πελάτη; Πώς παρακολουθείτε αυτά τα διαφορετικά σημεία επαφής σε μία εικόνα;

Αντίστροφη Μηχανική Επιτυχημένα ταξίδια πελατών

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να δούμε όλα τα διαφορετικά σημεία επαφής που είχε ένας πελάτης στον κύκλο ζωής του. Θέτουμε το ερώτημα, όχι μόνο από πού προέρχονται, αλλά πόσο βαθιά ήταν η δέσμευσή τους; Τελικά είδαν το βίντεο; Τελικά διάβασαν το άρθρο; Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε την αντίστροφη μηχανική αυτών των επιτυχημένων ταξιδιών και να πείτε τι είναι κοινό για όλα αυτά τα επιτυχημένα ταξίδια.

Αυτό που βρήκαμε, και αυτό είναι το ενδιαφέρον, συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 90 εταιρείες σήμερα σε όλο τον κόσμο και η συντριπτική πλειοψηφία του περιεχομένου που παράγουν οι εταιρείες, πάνω από το 90 τοις εκατό, είναι αναποτελεσματικό στην προώθηση των επιχειρηματικών στόχων. Όπως γνωρίζετε, είναι πολύ ακριβό να δημιουργήσετε ποιοτικό περιεχόμενο και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.

Εάν οι άνθρωποι διαβάσουν το σωστό περιεχόμενο, θα καλύψουν μια πώληση

Το δεύτερο ενδιαφέρον πράγμα είναι ότι εάν καταφέρετε να βρείτε αυτό το 10 τοις εκατό και βρείτε έναν τρόπο να το πάρετε μπροστά στα σωστά άτομα, μπορείτε πραγματικά να βελτιώσετε δραματικά τα αποτελέσματά σας. Επομένως, δεν υπάρχει απλώς μια συσχέτιση μεταξύ του τι έκαναν οι αγοραστές προηγουμένως, υπάρχει επίσης μια αιτιώδης συνάφεια, μια αιτιακή σχέση, ότι εάν οι άνθρωποι διαβάσουν το σωστό περιεχόμενο τη σωστή στιγμή είναι πιο πιθανό να ακολουθήσουν μια διαδρομή. Δεν είμαστε μάλλον τόσο εξελιγμένοι όσο πιστεύουμε ότι είμαστε.

Είμαστε μια εταιρεία SaaS, μια λύση που βασίζεται στο cloud. Εργαζόμαστε πολύ στις ΗΠΑ και μία από τις μεγαλύτερες αγορές και αναπτυσσόμενες αγορές μας είναι η Ιαπωνία. Επενδύουν πολύ περιεχόμενο και πολλά στην τεχνολογία. Ουσιαστικά, επειδή εξετάζουμε το ταξίδι του πελάτη και όχι απαραίτητα συγκεκριμένες γλώσσες, μπορούμε να λειτουργήσουμε σε οποιοδήποτε περιβάλλον που μας επιτρέπει να αναπτυχθούμε σχεδόν οπουδήποτε. Εφόσον έχουν περιεχόμενο, πράγμα που σημαίνει ότι παράγουν κάτι διαφορετικό από τη διαφήμιση, θέλουν οι άνθρωποι και το κοινό να ασχοληθούν πραγματικά με αυτό που παράγουν και έχουν κάποια επιχειρηματικά αποτελέσματα που θέλουν να μετρήσουν.

Σχετικά με το TrenDemon:

Η TrenDemon, η οποία ιδρύθηκε το 2013, είναι η κορυφαία λύση απόδοσης και βελτιστοποίησης μάρκετινγκ περιεχομένου στον κόσμο, βοηθώντας τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να αποδείξουν και να βελτιώσουν τον αντίκτυπο του περιεχομένου τους.

Οι πληροφορίες TrenDemon μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε την απόδοση επένδυσης μάρκετινγκ περιεχομένου, τον αντίκτυπο στους επιχειρηματικούς στόχους και τη δέσμευσή σας για να σας βοηθήσει να καθοδηγήσετε τη στρατηγική περιεχομένου. Οι μονάδες βελτιστοποίησης μας θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις μετατροπές και να συντομεύσετε το χρόνο μετατροπής των ιδιόκτητων περιουσιακών στοιχείων σας.

Το TrenDemon εξυπηρετεί με υπερηφάνεια ένα ευρύ φάσμα πελατών, από το Fortune 500 και επωνυμίες μέχρι SaaS, B2B και χρηματοοικονομικές εταιρείες και υποστηρίζεται από κορυφαία VC.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar