Τάσεις έλλειψης νοσηλευτικών

7
Τάσεις έλλειψης νοσηλευτικών

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, σχεδόν κάθε μονάδα γηροκομείου αντιμετωπίζει έλλειψη προσωπικού. Σχεδόν το 60% αναφέρει ότι το πρόβλημά τους έχει φτάσει σε κρίσιμα επίπεδα, πράγμα που σημαίνει ότι η ικανότητα του σπιτιού να κρατά τις πόρτες του ανοιχτές είναι πλέον υπό αμφισβήτηση. Στο Οχάιο, την 3η μεγαλύτερη πολιτεία για οίκους ευγηρίας, μόνο το Σινσινάτι είχε ανεκπλήρωτη ζήτηση για περισσότερες από 30.000 θέσεις γηροκομείων από τον Μάιο του 2020. Το Οχάιο ανέφερε επίσης τη μεγαλύτερη έλλειψη βοηθών νοσηλευτών το 2020. Οι τοπικοί τους αγώνες είναι ενδεικτικοί ενός εθνικού προβλήματος.

Τι προκαλεί την έλλειψη νοσηλευτικής;

Ο κύριος παράγοντας είναι το άγχος. Το 62% των εργαζομένων στον τομέα της υγείας σε όλο τον κόσμο έχουν βιώσει αυξημένο άγχος ως αποτέλεσμα της πανδημίας. Κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας που βλάπτει δυσανάλογα τους ηλικιωμένους, τα γηροκομεία έγιναν πρώτη γραμμή στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Το προσωπικό του γηροκομείου τέθηκε σε αυξημένο κίνδυνο, ενώ η πλειονότητά τους δεν έλαβε καμία αύξηση σε αποζημίωση ως αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η απασχόληση σε γηροκομεία έπεσε σε χαμηλά επίπεδα ρεκόρ εν μέσω της πανδημίας.

Ωστόσο, ακόμη και πριν από την πανδημία, οι νοσηλευτές συνταξιοδοτούνταν με ταχύτερους ρυθμούς από ό,τι μπορούσαν να εκπαιδευτούν οι αντικαταστάτες τους. Τα συμπτώματα του στρες και της εξουθένωσης είναι ακόμη πιο συχνά στους νεότερους εργαζόμενους. Η διασφάλιση της ασφάλειας, η παροχή υποστήριξης και η προσφορά εκτίμησης είναι όλα κρίσιμα βήματα για τη διασφάλιση της ευημερίας των εργαζομένων που δεν έχουν ακόμη εγκαταλείψει το επάγγελμα για πιο πράσινα βοσκοτόπια.

Κατανοητό ως το Έξοδος από την εργασία στο γηροκομείο Δηλαδή, αυτή η έλλειψη έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για τους κατοίκους. Περισσότεροι ηλικιωμένοι χρειάζονται φροντίδα από ποτέ στην αμερικανική ιστορία. Μέχρι το 2030, 1 στους 5 ενήλικες στις ΗΠΑ θα φτάσει σε ηλικία συνταξιοδότησης. 2 στους 3 από τους συνταξιούχους ενήλικες θα χρειαστούν κάποια μορφή μακροχρόνιας φροντίδας στη διάρκεια της ζωής τους, μερικοί για τουλάχιστον 5 χρόνια.

Με λιγότερο προσωπικό, οι κάτοικοι λαμβάνουν λιγότερη φροντίδα. Οι αναλογίες προσωπικού μειώθηκαν κατά 32% κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ενώ τα Κέντρα για Medicaid και Medicare συνιστούν στους κατοίκους των γηροκομείων να λαμβάνουν κατά μέσο όρο 4 ώρες νοσηλευτικής φροντίδας κάθε μέρα, οι περισσότερες εγκαταστάσεις δεν πληρούσαν αυτή τη σύσταση πριν από το χτύπημα της πανδημίας. Η έλλειψη επαφής με το προσωπικό σημαίνει λιγότερα μπάνια και ντους, λιγότερη βοήθεια κατά την ώρα των γευμάτων και αυξημένο κίνδυνο πτώσης και άλλων τραυματισμών. Ο ηλικιωμένος πληθυσμός της Αμερικής αξίζει μια ποιοτική περίθαλψη που αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατή η παροχή προσωπικού με επίπεδα προσωπικού όπως είναι.

Ποια είναι η Λύση;

Δεν υπάρχει μία λύση για την έλλειψη προσωπικού. Μια προφανής πρόταση είναι η παροχή υψηλότερων αμοιβών και παροχών στους εργαζομένους, αλλά οι περισσότερες εγκαταστάσεις είναι περιορισμένες σε μετρητά ως έχουν. Τον Ιούνιο του 2021, το 84% των γηροκομείων αντιμετώπισε μείωση των εσόδων λόγω λιγότερων εισερχόμενων ασθενών από νοσοκομεία. Την ίδια χρονική περίοδο, το κόστος αυξήθηκε λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας και της ανάγκης για ΜΑΠ.

Είναι απαραίτητοι νέοι δρόμοι για προσλήψεις, ακόμη και αν θα χρειαστούν αρκετά χρόνια για να εφαρμοστούν σωστά. Η προσθήκη προγραμμάτων νοσηλευτικής σε περισσότερα λύκεια θα μπορούσε να αυξήσει τις ευκαιρίες κατάρτισης και να εκθέσει περισσότερους Αμερικανούς στη δουλειά καθώς προετοιμάζονται να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό. 8 εκατομμύρια νέες πράσινες κάρτες θα μπορούσαν επίσης να δελεάσουν τους αιτούντες μετανάστες. Όπως και να έχει γίνει, οι ηλικιωμένοι της Αμερικής χρειάζονται νοσοκόμες.

Η επόμενη κρίση στο σπίτι ευγηρίας - Σινσινάτι / Ντέιτον, Περιφέρεια Οχάιο

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar