Το AWS θέλει να «ξαναφανταθεί πλήρως πώς γίνεται η διαχείριση του δικτύου AWS»

4
Το AWS θέλει να «ξαναφανταθεί πλήρως πώς γίνεται η διαχείριση του δικτύου AWS»

Το Amazon Web Services (AWS) φαίνεται να είναι προετοιμασμένο για μια σημαντική αναθεώρηση της υπηρεσίας του, εάν μια δημοσίευση εργασίας αποτελεί ένδειξη.

Η AWS είναι ήδη ο κορυφαίος πάροχος cloud στον κόσμο, αλλά η Microsoft και η Google έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Το AWS φαίνεται να βρίσκεται στα πρόθυρα μιας μεγάλης ανάρτησης ένα άνοιγμα εργασίαςγια ένα «Manager, Software Development, New Initiative».

Η περιγραφή του ρόλου είναι αυτό που αξίζει να σημειωθεί:

Η AWS αναζητά έναν υπεύθυνο ανάπτυξης λογισμικού για να κατέχει ένα έργο λογισμικού δικτύων πράσινου πεδίου. Ξεκινάμε μια προσπάθεια φέτος για να ξαναφανταστούμε πλήρως τον τρόπο διαχείρισης του δικτύου AWS. Ένα βασικό μέρος αυτού του έργου είναι η κατασκευή μιας σειράς υπηρεσιών επιπέδου ελέγχου από την αρχή, τις οποίες θα χρησιμοποιήσουν οι ομάδες του δικτύου για να κλιμακώσουν και να διαχειριστούν τα δίκτυα για τα οποία είναι τελικά υπεύθυνες.

Δεν υπάρχουν πολλά άλλα για να υποδείξουμε τι μπορεί να εμπλέκεται, αλλά η ανάρτηση από μόνη της υπόσχεται μερικές μεγάλες αλλαγές στο μέλλον.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar