Το Google Cloud εξαγοράζει την εταιρεία ασφαλείας Siemplify

3
Το Google Cloud εξαγοράζει την εταιρεία ασφαλείας Siemplify

Η Google θέτει την ασφάλεια ως προτεραιότητα, εξαγοράζοντας το Siemplify, έναν από τους κορυφαίους παρόχους ενορχήστρωσης, αυτοματισμού και απόκρισης ασφαλείας (SOAR).

Με τις αυξανόμενες επιθέσεις ransomware και τις απειλές για την ασφάλεια, η κυβερνοασφάλεια έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι κυβερνητικές υπηρεσίες. Ως ο τρίτος μεγαλύτερος πάροχος cloud, η Google εργάζεται για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών της και η Siemplify είναι έτοιμη να παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό.

«Η παροχή μιας αποδεδειγμένης ικανότητας SOAR ενοποιημένης με την καινοτόμο προσέγγιση της Chronicle για τα αναλυτικά στοιχεία ασφαλείας είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στο όραμά μας», γράφει ο Sunil Potti, Αντιπρόεδρος/Γενικός Διευθυντής, Google Cloud Security. «Η οικοδόμηση μιας διαισθητικής, αποτελεσματικής ροής εργασιών λειτουργιών ασφαλείας γύρω από την τηλεμετρία ασφαλείας σε κλίμακα πλανήτη θα πραγματοποιήσει περαιτέρω το όραμα του Google Cloud για μια σύγχρονη στοίβα διαχείρισης απειλών που εξουσιοδοτεί τους πελάτες να προχωρήσουν πέρα ​​από την τυπική διαχείριση συμβάντων ασφαλείας και πληροφοριών (SIEM) και εκτεταμένης ανίχνευσης και απόκρισης (XDR) εργαλεία, επιτρέποντας καλύτερη ανίχνευση και απόκριση με την ταχύτητα και την κλίμακα των σύγχρονων περιβαλλόντων».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Siemplify, Amos Stern, δήλωσε ότι η εξαγορά θα βοηθήσει την εταιρεία του να προωθήσει την αποστολή της να παρέχει επιλογές ασφάλειας στους πελάτες.

«Πέρα από τους πόρους, την τεχνογνωσία και τη συνολική δέσμευση της Google για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης δέσμευσης για επένδυση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην κυβερνοασφάλεια τα επόμενα πέντε χρόνια), βρήκαμε έναν αξιόλογο συνεργάτη στο Google Cloud», γράφει ο Stern. «Ένας συνεργάτης που μοιράζεται πραγματικά την αποστολή, το όραμα, τις αξίες και τον πολιτισμό μας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Google Cloud για να προωθήσουμε την καινοτομία και να βοηθήσουμε πολλές περισσότερες ομάδες ασφαλείας να φέρουν τις δραστηριότητές τους σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.»

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar