Το Hyundai Shutters Engine Development Group θα επικεντρωθεί στα EV

4
Το Hyundai Shutters Engine Development Group θα επικεντρωθεί στα EV

Η Hyundai έκλεισε την ομάδα κινητήρων εσωτερικής καύσης καθώς η εταιρεία στρέφεται προς την ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων (EVs).

Όπως οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες, η Hyundai αγωνίζεται για τη μετάβαση στα EV. Η εταιρεία ανακοίνωσε την πλατφόρμα ηλεκτρικού οχήματος με μπαταρία (BEV), την Electric-Global Modular Platform (E-GMP) πριν από ένα χρόνο.

Σύμφωνα με Η Korea Economic Daily, η Hyundai έκλεισε τώρα την ομάδα ανάπτυξης κινητήρων εσωτερικής καύσης, επανατοποθετώντας το προσωπικό στην ανάπτυξη EV.

«Τώρα, είναι αναπόφευκτο να μετατραπεί σε ηλεκτροκίνηση», δήλωσε η νέα επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης Park Chung-kook σε ένα email προς τους υπαλλήλους. «Η ανάπτυξη του δικού μας κινητήρα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, αλλά πρέπει να αλλάξουμε το σύστημα για να δημιουργήσουμε μελλοντική καινοτομία με βάση το μεγάλο πλεονέκτημα από το παρελθόν».

Η κίνηση θα βοηθήσει τη Hyundai να πετύχει τους στόχους της για πώληση 1 εκατομμυρίου ηλεκτρικών οχημάτων το 2025 και 1,7 εκατομμυρίων ηλεκτρικών οχημάτων το 2026.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar