6 Συμβουλές απώλειας βάρους που βασίζονται στην πραγματικότητα σε αποδείξεις

5
6 Συμβουλές απώλειας βάρους που βασίζονται στην πραγματικότητα σε αποδείξεις
άλλαξε τον εαυτό σου

Αδυνάτισμα αποτελεσματικά για μια υγιή ζωή

Όλοι τους έχουμε δει, αργά το βράδυ, όταν βρισκόμαστε στο χαμηλότερο σημείο μας, ευχόμαστε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Ξέρετε για τι πράγμα μιλάμε. Είναι πληροφοριακά διαφημιστικά. Και πολλοί από αυτούς διαφημίζουν τις πιο πρόσφατες και καλύτερες φόρμουλες απώλειας βάρους για να σας δώσουν το σώμα που επιθυμούσατε εδώ και χρόνια. Και μαζί με αυτό, φέρουν ένα τίμημα που απαιτεί από εσάς να εγγραφείτε διαδικτυακά δάνεια με δόσεις να το πληρώσει.

Το πρόβλημα με το μεγαλύτερο μέρος της απώλειας βάρους είναι η καμπάνια παραπληροφόρησης που χρησιμοποιούν πολλές μάρκες για να προωθήσουν τα δικά τους προϊόντα. Τα χάπια αδυνατίσματος, τα συμπληρώματα, ακόμη και ορισμένες προσφορές τροφίμων έχουν σχεδιαστεί για να σας κάνουν να πιστεύετε ότι λειτουργούν, ενώ στην πραγματικότητα μπορούν να βλάψουν τη χημεία καύσης λίπους του σώματός σας. Λοιπόν, γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να τα χρησιμοποιούν αν είναι απάτη;

Ο πραγματικός αδύνατος στην απώλεια βάρους

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να χάσετε βάρος. Και η παραπληροφόρηση είναι ένα από αυτά. Ας σας δώσουμε μερικά καλύτερα παραδείγματα ταξιδιωτικών συμβουλών απώλειας βάρους που βοηθούν τους ανθρώπους σε μεγάλη κλίμακα, όχι μόνο σε μικρές ομάδες εστίασης:

1. Αναγνωρίστε την ατομικότητά σας

Είμαστε όλοι διαφορετικοί και γι‘ αυτό χρειαζόμαστε βοήθεια για την απώλεια βάρους με βάση τον μοναδικό μεταβολισμό, τον τρόπο ζωής και τη χημεία μας. Το να κάνετε αυτό που κάνουν οι διασημότητες επειδή τους λειτουργεί ή να ακολουθήσετε αυτό που βλέπετε στο γυμναστήριο μπορεί να λειτουργήσει για εσάς, αλλά μπορεί και όχι. Η καλύτερη πορεία σας είναι να ζητήσετε από έναν διατροφολόγο να σας αξιολογήσει και να δει τι κάνει το σύστημά σας να ξεχωρίζει.

2.Η υπομονή είναι αρετή

Δεν υπάρχουν γρήγορες λύσεις. Αν ψάχνετε για συμβουλές για το πώς να χάσετε βάρος γρήγορα σε δύο εβδομάδες, θα ήταν πιθανό να είναι κάτι ανθυγιεινό ή επικίνδυνο. Πρέπει να σταθεροποιήσετε την αποφασιστικότητά σας και να αφήσετε τη διαδικασία να λειτουργήσει στην ώρα της. Αν θέλετε να είστε σέξι για την παραλία, ξεκινήστε στα μέσα του χειμώνα. Αν θέλετε να χάσετε κάποια ανεπιθύμητα κιλά για να χωρέσουν στο νυφικό σας, δώστε του έξι μήνες. Βοηθήστε τη διαδικασία, αλλά να είστε υπομονετικοί. Θα έχετε το αποτέλεσμα αν κάνετε τη δουλειά.

3. Ελέγξτε την κατανάλωσή σας

Αυτή είναι μια από τις συμβουλές απώλειας βάρους που λειτουργούν και είναι απίστευτα προφανείς. Δεν είναι πάντα το τι τρώτε, αλλά το πόσο. Αλλά για αυτό το tip, πρόκειται για δύο μεταβλητές: την ποιότητα και την ποσότητα. Όσον αφορά την ποιότητα, το να κόβεις είδη με υψηλά συντηρητικά στα συστατικά και πολλά κορεσμένα λιπαρά είναι ένα καλό πρώτο βήμα. Μάθετε τι τρώτε και πώς επηρεάζει τη χημεία και το μεταβολισμό του σώματός σας. Εάν δεν είναι χρήσιμο, κόψτε το. Για παράδειγμα, το μαρούλι iceberg είναι νόστιμο, αλλά δεν έχει θρεπτική αξία. Η ανοιξιάτικη σαλάτα, από την άλλη, είναι μια ποιοτική χονδροειδής ουσία για βελτιωμένη πέψη.

4.Limit The Cocktails

Για όσους αναζητούν απώλεια βάρους άνω των 40, αυτό είναι σημαντικό. Το σώμα σας είναι πιο πιθανό να πάρει υπέρβαρο σε αυτή την ηλικία. Τα περισσότερα αλκοολούχα ποτά, ακόμη και ως υγρά, έχουν πολλές θερμίδες. Η μπύρα είναι ουσιαστικά υγρό ψωμί. Και το αλκοόλ μεταβολίζεται ως ζάχαρη που ανακατεύει τη χημεία του σώματος σε πολύ μεγάλο βαθμό. Επιπλέον, το φαγητό στο μπαρ είναι νόστιμο αλλά εξαιρετικά λιπαρό. Επομένως, αποφύγετε να πίνετε πολύ, καθώς προκαλεί και την επιθυμία για υπερκατανάλωση τροφής.

5.Η επιλογή τρόπου ζωής

Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε την απώλεια βάρους χωρίς δίαιτα είναι να κάνετε τη δίαιτα μέρος της ζωής σας. Ακούγεται αντιφατικό ή ακόμα και σαν κόλπο του εγκεφάλου. Στην πραγματικότητα, είναι, αλλά ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένα φανταστικό εργαλείο για τον επαναπρογραμματισμό της νοοτροπίας σας σχετικά με την κατανάλωση τροφής. Τελικά, θα δείτε απώλεια βάρους σε πολλούς τομείς που δεν περιμένατε και σχεδόν θα σας εκπλήξει. Κατά τη διάρκεια της απώλειας βάρους, η περιοχή του στομάχου και το σχήμα του προσώπου αλλάζουν περισσότερο από τα περισσότερα άλλα μέρη του σώματός σας. Έρχονται όμως περισσότερες αλλαγές. Μπορεί να δείτε πιο λεπτούς μηρούς ή ακόμα και να αισθανθείτε ότι τα εσωτερικά σας όργανα έχουν περισσότερο χώρο. Και θα είναι σαν να μην κάνατε τίποτα.

6.HIIT

Είπαμε οι ασκήσεις δεν ήταν απαραίτητες για την αντιμετώπιση των στόχων απώλειας βάρους σας, και είναι αλήθεια. Αλλά αν θέλετε να κάνετε ένα αντίκτυπο λίγο πιο γρήγορα, κάποια διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης σίγουρα θα σας βοηθήσει. Το HIIT χρησιμοποιεί μια διαδρομή διπλής οδού. Πρώτον, το cardio καίει θερμίδες και βελτιώνει την καρδιαγγειακή υγεία. Δεύτερον, η προπόνηση δύναμης σας βοηθά να κάψετε λίπος. Ο συνδυασμός είναι μια γροθιά μία-δύο που θα μειώσει το βάρος, θα σας δώσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και θα σας δείξει μια σωματική διάπλαση που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

συμπέρασμα

υγιεινες συνηθειες

Όλες οι συμβουλές απώλειας βάρους που λειτουργούν δεν θα σας βοηθήσουν αν δεν θέσετε στόχους και δεν έχετε το μυαλό σας συγκεντρωμένο σε αυτούς τους στόχους. Η αποφασιστικότητα να το καταφέρεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις τη νίκη σε αυτά τα περιττά κιλά που θέλεις να χάσεις. Και μια εξαιρετική ιδέα για να βοηθήσετε είναι να βρείτε έναν φίλο για να το κάνει μαζί σας. Είναι αποδεδειγμένο γεγονός ότι τα συστήματα υποστήριξης κρατούν τους ανθρώπους με κίνητρο για να φτάσουν στη γραμμή του τερματισμού. Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιες συμβουλές απώλειας βάρους που σας βοήθησαν να γίνετε πιο υγιείς;

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar