De bästa sätten att hantera din molnlagring

De bästa sätten att hantera din molnlagring

1 Februar 2017 0 Von admin

De bästa sätten att hantera din molnlagring

Har du använt molnlagring i din organisation?

Molnet är ett utmärkt verktyg och har varit värdefullt för alla som använder det, särskilt företag och IT-proffs. Men de irriterande “full lagringsmeddelanden” är inte så roliga.

Vad kan du göra åt det?

Du kan betala för mer lagringsutrymme … igen? Eller tvingas organisera och hantera dina data i olika molnkällor? Men vems uppgift är det att hålla reda på allt detta?

Det är inte perfekta lösningar.

I den här artikeln kommer du att lära dig de bästa sätten att hantera ditt molnlagring på ett sätt som inte får dig att dra ut håret.

Hur du hanterar din molnlagring

Först måste du komma på molnlagring om du inte redan använder det. Du kan till och med bara börja med enkla appar som Dropbox, Google Drive eller OneDrive. Dessa är väldigt lätta att komma igång.

Att använda molnlagring säkerställer att dina värdefulla dokument och filer inte går förlorade för alltid om något ovanligt skulle hända … som om hårddisken kraschar.

Låt oss vara realistiska här, din hårddisk kommer så småningom att krascha och det händer alltid när du minst förväntade dig det eller när du precis skulle övergå till det molnlagringsutrymmet.

När du använder molnlagring är det bra att se till att du inte har några dubbletter eller onödiga dokument som tar plats.

Du behöver bara logga in i lagringsapplikationen och städa in där lite. Återigen är Dropbox, Google Drive och OneDrive lätta att navigera.

Kanske har du lagring på några olika platser och du behöver ett sätt att organisera allt i en och samma plats.

Eller så behöver du ett system för att säkerställa att dina data är helt säkra. Eller så behöver du verkligen ett bra sätt att göra det möjligt för flera enheter att få åtkomst till informationen i ditt moln och att flera anställda kan komma åt den när som helst de behöver den.

Hybrid molnlagring kan hjälpa till med detta.

Vad är Hybrid Cloud Storage?

Hybrid molnlagring kombinerar alla goda skäl att ha dina dokument lagrade i molnet medan du försöker bekämpa med dess brister, som säkerhet eller latens.

Det placerar hela ditt molnlagring på ett ställe så att du enkelt kan hantera och organisera det. Det finns många alternativ där ute.

Hitta rätt ledningssystem

Lagras dina dokument överallt och behöver fortfarande ett centralt hem där du vet att de är säkra, organiserade och tillgängliga?

Kanske använder du ett lagringshanteringssystem som bara inte passar dina behov?

Prova HubStor, molnhanteringssystemets IT-ledare väljer och litar på.

Med HubStor kommer du att se en dramatisk minskning av lagrings- och säkerhetskopieringskostnaderna med våra tiersystem, deduplicering och komprimeringssystem.

Jämfört med lokal lagring spenderade våra kunder 76 – 87% mindre i lagringskostnader.

Du kan när som helst komma ut och återställa dina data från vår tjänst, vi har full kontroll över dig.

Och du betalar bara för det du använder.

Inga kontrakt. Inga avbokningsavgifter. Noll låsning.

Klicka här för att lära dig mer om Hubstor.