Hur man liveströmmer kyrkans tjänster: de bästa plattformarna för dina böner

Hur man liveströmmer kyrkans tjänster: de bästa plattformarna för dina böner

2 August 2020 0 Von admin

Hur man liveströmmer kyrkans tjänster: de bästa plattformarna för dina böner

Under denna nuvarande pandemi finns det många begränsningar för kyrkor. Kyrkor tvingas nu att strömma kyrkans tjänster. Lyckligtvis finns det fortfarande cirka 7 miljoner människor villiga att titta på liveströmmarna från deras kyrka.

Om du hanterar en kyrka är det dags att lära dig hur man live streamar kyrkans tjänster. Det gör att din kyrka kan nå ut till samhället även om du fortfarande är hemma.

Var inte panik om du inte vet hur eller var du ska börja. Kolla in vår guide för direktuppspelning av kyrkliga gudstjänster nedan.

1. Hitta rätt kamera

Kvaliteten på dina livestream-kameratjänster beror på din kamera. Med rätt kamera kan du tydligt fånga allt du gör för dina tittare.

Vad ska du leta efter i en kamera? Den viktigaste aspekten är videoupplösningen. Sikta på något som kan spela in 1080p eller 4K UHD-videor.

En av de bästa livestreamande webbkamerorna är Logitech C922 Pro och den är utmärkt för nybörjare. En annan är en Panasonic HC-V770 som kan fånga 1080p HD-videor och har förbättrad ljudkvalitet.

2. Hörs med en mikrofon

En livestream är värdelös om folk inte kan höra vad du säger. Med en mikrofon kan tittarna höra dig tydligare och det känns som att de är fysiskt i kyrkan. Den bästa typen av mikrofon du kan få är klämmikrofonerna.

En av de bästa klämmikrofonerna är Audio-Technica Pro 70. Den är lite dyr, men den har den bästa kvaliteten, den är tydlig och robust. Det kan höra instrument och röster ordentligt.

Glöm inte att få ett popfilter. En bra ljudmixer är också viktig för att korrekt justera ljudinspelningens kvalitet.

3. Bra belysning

Om livestreamen inte ser bra ut är det bästa sättet att ställa in det vidare med bra belysning. Detta kan göra stor skillnad för kvaliteten på din video.

Få ett starkt ljus och sken det på din livestream. För bästa resultat bör du ha en bakgrundsbelysning och två lampor på framsidan med en 45-graders vinkel med kameran i mitten.

Målet är att eliminera skuggor och låta motivet framför kameran poppa ut från bakgrunden.

4. Välj en Live Streaming-plattform

Där du bor stream påverkar din räckvidd kraftigt. Twitch kommer inte att vara en bra plattform för livestreaming av kyrkotjänster eftersom det främst är för videospel. Tänk istället på följande alternativ:

Facebook

Facebook är favoriterna för präster att liveströmma kyrkotjänster. Du kan omedelbart nå dina följare genom meddelandet om att du “går live”. Facebook har en funktion som låter dig schemalägga liveströmmar upp till 7 dagar i förväg.

Du ökar engagemanget med kommentarer och utökar din räckvidd genom att dela.

Youtube

En bra anledning att använda YouTube är att de tjänar pengar på sin plattform med annonser. Om din livestream är populär kan du kanske tjäna lite extra pengar till din kyrka.

YouTube kan också bädda in dina liveströmmar på din webbplats och strömma den till din kyrkas webbplats gratis. Du behöver mer än 1000 prenumeranter för att du ska kunna live stream kyrkogudstjänster.

DaCast

Denna plattform är funktionsrik och erbjuder den bästa leveransen av live- och on-demand videoinnehåll. Vit märkning, analys, säker videouppladdning är några funktioner som DaCast erbjuder. Du kan skapa ett arkiv med videor som tittarna kan titta på och pausa när det passar dem.

Du kan börja med startplanen som är $ 19 / månad med en bandbredd på 100 GB. Det finns också Pro-planen för $ 165 / månad med 2000 GB och Premium-plan för $ 390 / månad med 5000 GB.

IBM Cloud Video

IBM Cloud Video, tidigare känt som UStream, låter dig strömma direkt från din telefon. Du kan registrera dig efter 30-dagars testversion som fortfarande tillåter annonser som visas under din streaming. IBM har en skräddarsydd företagsplan anpassad efter kraven på religiösa evenemang.

Det finns tre planer med olika lagringsstorlekar. Det finns silverplanen för $ 99 / månad med 50 GB, guldplan för $ 499 / månad med 250 GB och Platinum-plan för $ 999 / månad med 500 GB.

BoxCast

Denna plattform är lämplig för global sändning och kan strömma många sändningar samtidigt. Du kan skapa privata sändningar, tillgängliga via länk och även acceptera donationer. Det gör det lättare att dela bibelstudier, bröllop, begravningar och andra gudstjänster.

BoxCast erbjuder endast den väsentliga planen för $ 129 / månad.

StreamSpot

Denna plattform gör det enkelt att fånga videon, koda den och skicka den till en annan plattform. Det skapar högkvalitativa live- och on-demand-sändningar för alla internetanslutna enheter. En unik egenskap hos StreamSpot är att du bara betalar för det du använder.

Du måste betala $ 70 / månad för lite som erbjuder 720p-streaming. 1080p-streaming är tillgänglig när du betalar för Pro som är $ 131 / månad och för Premiere som är $ 219 / månad.

Streamingchurch.tv

Denna plattform har grundläggande funktioner för att tillgodose behoven hos livestreaming av kyrkans tjänster. Den har anpassningsbarhet, inbäddningsalternativ och analyser som är lämpliga för dem som vill ha det enkelt och enkelt. Gränssnittet replikerar upplevelsen av när du besöker kyrkan personligen.

Du kan registrera dig för en kostnadsfri testperiod på en månad. Därefter kan du välja att betala för grundpaketet till $ 79 / månad, premien för $ 99 / månad eller premie plus för $ 127 / månad.

Starta Live Stream Church Services idag

Livestreamande kyrkotjänster är ett bra sätt för dina tittare att känna att de också är där med dig. Du behöver inte investera i dyra verktyg – bara hämta de prylar du behöver och välj rätt plattform.

Om du planerar att strömma kyrkotjänster kommer du att se till att du behåller ditt nuvarande medlemskap och uppmuntrar fler människor att gå med i din gemenskap.

Kunde vi hjälpa dig? Om du vill ha fler tips om livsstil, andlighet och hälsa och kondition, kolla gärna fler av våra inlägg idag.