5 Bländande smycketrender från Met Gala

5 Bländande smycketrender från Met Gala

13 Juni 2017 0 Von admin

5 Bländande smycketrender från Met Gala

Met Gala är känd för kändisar som visar upp mode som kommer att få världen att prata. De mode som tar världen med storm dyker ofta upp här först.

Detta evenemang är en årlig insamling för Metropolitan Museum of Arts Costume’s Institute, som ligger i New York City. Varje år har ett tema, med årets Rei Kawakubo / Comme des Garçons.

Detta år upp 12 miljoner dollar för institutet.

Många av de största smyckenstrenderna startas av kändisar som dyker upp klädda för att imponera. Vilket av dessa fantastiska utseende från Met Gala kommer att leda till de trender som tar över mode nästa år?

Läs nedan för 5 av de bästa bländande smycktrenderna från årets evenemang!

1. Diamond Chokers

Dessa chokers fungerar som en mittpunkt för alla kläder och kommer att “wow” åskådare. Sett på många kändisar vid evenemanget hade ingen det bättre än Lily Aldridge.

Dessa verkar dyka upp överallt och av goda skäl. Många juvelerare kan ta ett diamanthalsband och göra det i vilken längd som helst för att bilda en choker. De kan också införlivas i vilken typ av stil som helst, från det subtila till det extrema.

2. Pastellfärger finns

Pastellfärger smickrar nästan vilken hudton som helst och ger färg till din outfit på ett mer subtilt, mjukt sätt. Om du letar efter något som visar din flirtiga sida är pastellfärgade juveler det.

Jennifer Lopez och Jessica Chastain är två stjärnor som gungade pastellutseendet med sina klänningar och sina smycken. Dessa färger bör dock användas försiktigt. Det finns en fin linje mellan subtil och intetsägande.

3. Färgglada och spännande

Många stjärnor valde en mindre subtil stil och matchade vågade flamboyanta klänningar med lika eleganta bitar av Smycken. Dessa smycken gör att alla i din närhet blir mållösa.

Julianne Moore visade upp denna trend och visade 144,36 karat diamanter i örhängen. Dessa gula och röda safirbrioletter matchade perfekt med hennes outfit och utstrålade både lyx och nåd.

4. Örhängen med dubbade diamanter

Många av de bästa kändisarna på Mets gala gick för ett enklare utseende när det kom till deras smycken. Fokus var på mindre bitar som accentuerade en outfit istället för större bitar som dominerade dem.

Reese Witherspoon tog det enkla utseendet till det yttersta och valde att bära diamantörhängen utan halsband. Detta gjorde att hennes naturliga skönhet kunde lysa igenom utan att alltför stora smycken distraherades.

5. Vintage ser ut

Galan innehöll några trendiga nya moderna stilar med hip och kantiga klänningar och accessoarer. Många av dessa utseende försökte trycka mot linjerna för vad som anses mode.

Även om dessa utseende kan stjäla uppmärksamheten hos många modetidningar fanns det också fantastiska vintage-utseende som förtjänar lika mycket uppmärksamhet. Vintagesmycken med en modern twist gjorde stor inverkan på evenemanget.

Miranda Kerrs vintage-look i kombination med klassiskt inspirerade tillbehör visade att ibland är ett enkelt utseende bättre.

Dessa vintage smycken kan accentuera naturlig skönhet och visa en graciös, sofistikerad sida som får dig att känna dig fantastisk.