Inte säker på hur du bär din frimurarring?  Här är hur

Inte säker på hur du bär din frimurarring? Här är hur

31 Oktober 2018 0 Von admin

Inte säker på hur du bär din frimurarring? Här är hur

Du är en murare och du är stolt över att vara i en sådan hedersgrupp av män. Som ett resultat har du förmodligen en frimurarring för att visa din stolthet och stöd inom frimureriet.

Men har du hört olika synpunkter på hur du ska bära din ring?

Vem ska du lyssna på?

Allt beror på vad du tror på och hur dina murare bär sitt i lodgen.

Som diplomat för detta gammalt hantverk, bör du bli utbildad om vad de olika sätten att bära din frimurarring på representerar.

Här är din guide om olika sätt att bära din ring.

Pekar in

Att peka in anses vara att bära din ring ner mot dig själv. Detta är förmodligen det vanligaste sättet att murare bär sina ringar på.

Frimurare väljer att bära sina ringar för att det påminner dem om deras skyldigheter som frimurare.

När kompassen pekar mot ditt hjärta hjälper det dig att påminna dig själv om det livslånga broderskap som du är en del av.

Vissa människor tror att du bör bära din ring tills du har tjänat och tjänat din tid.

Att bära din ring som pekar in betyder också att du alltid vill ta emot ljus från kompassen tills du är en tidigare mästare på din lodge.

Pekar ut

Att påpeka anses vara att bära din ring upp eller ut mot andra. På detta sätt kan andra berätta vad symbolen på din ring representerar.

Det här sättet verkar vara ett nyare sätt att bära en murring, men det verkar vara lika populärt.

Många murare kommer att bära sin ring på detta sätt för att visa andra att de är en murare och stolta. Detta skulle göra dig till en ambassadör för frimureriet.

För många representerar det för andra hur murare väljer att leva sitt liv som är upprätt och på samma nivå som kompassen som visas. Om man frågar vad det betyder blir det också mycket lättare att förklara designen.

Valet ligger i dina händer

Som du kan se har dessa två olika övertygelser diskuterats för alltid. Det finns verkligen inget rätt eller fel sätt att bära din frimurarring.

I slutändan är allt som betyder att du påminns om dina skyldigheter och agerar efter dem i alla situationer.

För att vara tydlig finns det inget definitivt svar på hur du ska bära din ring.

Hur du än väljer att bära din ring, bör du alltid komma ihåg att hålla dig i harmoni med ditt val genom att agera som en murare skulle göra.

Om du fortfarande är förlorad och ny på att ha en frimurarring, försök att bära den som pekar in mot dig själv tills du känner att du har tjänat din tid som en tidigare mästare.

När du väl har nått denna punkt kan du sedan bära din ring som pekar ut för att visa upp för andra vad det innebär att vara frimurer.

Som din sista ansträngning kan du alltid fråga dina logerepresentanter och andra frimurare en del av ditt broderskap hur de bär sina ringar. Ibland finns det riktlinjer att följa.

Förhoppningsvis har du lärt dig att allt som är viktigt är att du bär din frimurarring med stolthet. Nu är det din tur att börja tänka på hur du vill bära din ring.

Medan människor kommer att ha sina åsikter om vilken väg som är bäst, kommer det i slutändan till dig att bestämma.